ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Nytt Triumph utstyr

Triumph er i farta. Ikke nok med at de har sluppet sin ultra-coole Bonneville-serie, så følger de opp med ny serie klesplagg for at du virkelig skal kunne ferdes i stil. Barbour er et kjent navn for dem som kjøpte kjøreutstyr på 60-tallet, men dagens unge forbinder det helst med moteklær. Uansett: Barbour har inngått samarbeid med Triumph og lager en allværsjakke i vokset bomull med TriTex vann og vindtett innerfor. Jakken leveres både i herre og damefasong. D30 polstringer sørger for beskyttels

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Triumph er i farta. Ikke nok med at de har sluppet sin ultra-coole Bonneville-serie, så følger de opp med ny serie klesplagg for at du virkelig skal kunne ferdes i stil. Barbour er et kjent navn for dem som kjøpte kjøreutstyr på 60-tallet, men dagens unge forbinder det helst med moteklær.

Uansett: Barbour har inngått samarbeid med Triumph og lager en allværsjakke i vokset bomull med TriTex vann og vindtett innerfor. Jakken leveres både i herre og damefasong. D30 polstringer sørger for beskyttelse og jakken har justeringer i livet, ermer og rundt hoftene. Reflekser er også på plass og en glidelås sørger for at jakken kan koples sammen med alle Triumph Jeans. Leveres i både sort og brunt.

Føttene er også tatt vare på: Classic Boot gjør at Bonneville-førere kan kle seg retro fra topp til tå. Støvlene er laget i vannavstøtende lår og slitesterk TPU såle.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse