ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Nytt Metzeler-dekk for langtur-entusiasten

METZELER KAROO™ Street er utviklet for den nyeste generasjon adventure sykler som er bygget for lange turer, og som samtidig takler grusveier og lettere offroad kjøring. KAROO™ Street gir lang kjørelengde, stabil ytelse og komfort på asfalt – alle viktige egenskaper for langtur-entusiasten. Gummiblanding med høyt silica innhold gir forbedret sikkerhet og pålitelig grep på våt asfalt. KAROO™ Street sitt mønster med store knaster med variabel avstand gir utmerket feste på grus, spesielt på hardp

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

METZELER KAROO™ Street er utviklet for den nyeste generasjon adventure sykler som er bygget for lange turer, og som samtidig takler grusveier og lettere offroad kjøring. KAROO™ Street gir lang kjørelengde, stabil ytelse og komfort på asfalt – alle viktige egenskaper for langtur-entusiasten.

Gummiblanding med høyt silica innhold gir forbedret sikkerhet og pålitelig grep på våt asfalt. KAROO™ Street sitt mønster med store knaster med variabel avstand gir utmerket feste på grus, spesielt på hardpakkede overflater. Store knaster og stiv kjerne gir perfekt stabilitet i høy hastighet på veien, selv med passasjer og full oppakning. Dekket har nyutviklede gummiblandinger for optimal kjørelengde.

Pris: Spør din lokale forhandler.

Norsk importør: Spare Parts Service AS.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse