ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Nytt fra Triumph: Street Cup og Bonneville T100?

Dersom en skal dømme etter dokumenter som er levert inn til California Air Resources Board og US Environmental Protection Agency, kommer Triumphs Bonneville-familie til å få to nye medlemmer neste år. I papirene oppgis begge maskinene å ha samme motor som Street Twin. Det betyr altså 900 cc og 55 hk, og at den vil bli satt opp for maks moment fremfor maks hester. T100 Bonneville er ikke noe problem – 900 motoren har samme fysiske mål som 1200, og prototyper med T120 utseende og 900 motor er alle

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Dersom en skal dømme etter dokumenter som er levert inn til California Air Resources Board og US Environmental Protection Agency, kommer Triumphs Bonneville-familie til å få to nye medlemmer neste år. I papirene oppgis begge maskinene å ha samme motor som Street Twin. Det betyr altså 900 cc og 55 hk, og at den vil bli satt opp for maks moment fremfor maks hester. T100 Bonneville er ikke noe problem – 900 motoren har samme fysiske mål som 1200, og prototyper med T120 utseende og 900 motor er allerede observert på testkjøring. Den største forskjellen mellom T120 på 1200 cc og T100 med 900 cc motor, er at T100 bare har en enkel skive foran – ikke dobbel som T120.

Street Cup er det imidlertid ingen som har sett ennå. Navnet indikerer at den vil ha mye til felles med Street Twin, men Cup-betegnelsen antyder kanskje at den er mer sportslig? Kanskje det er snakk om en nybegynnerversjon av den vakre Thruxton eller Thruxton R?

Det kan også dreie seg om noe helt annet: Da vi snakket med ledende personell hos Triumph, lot de det skinne gjennom at en A2 versjon av Street Twin ikke var noen umulig tanke. Og ærlig talt – en Street Twin for A2 lappen hadde vært snadder! Kanskje den heter Street Cup?

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse