ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

Nytt fra Indian

Indian Motorcycle har sent oss en pressemelding om hva vi kan forvente oss av nytt i året som vi snart tikker inn i. Nyhetene innbefatter to «nye» modeller, teknologiske forbedringer og mye nytt tilbehør til Scout familien.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Indian Motorcycle har sent oss en pressemelding om hva vi kan forvente oss av nytt i året som vi snart tikker inn i. Nyhetene innbefatter to «nye» modeller, teknologiske forbedringer og mye nytt tilbehør til Scout familien. Når vi skriver to nye modeller i anførselstegn, beror det på at dette er nye utgaver av allerede eksisterende modeller.

Vintage Dark Horse:

Den nye Indian Vintage Dark Horse er et godt eksempel på det. Chief Vintage modellen kom i 2013, men det er først nå den leveres i en Dark Horse-utgave. De som kjenner Indian, vet at Dark Horse er synonymt med helsvart, og helst svart matt. For motorsyklister som ønsker tidløs design kombinert med en råtøff styling, kommer Vintage Dark Horse med myke sorte skinnvesker og helsvart design. Motoren er den kraftfulle Thunderstroke 116 på hele 1890 kubikk. Bak et nostalgisk ytre skjuler det seg massevis av moderne teknologi, som tre kjøremodus: Tour, Standard og Sport. I tillegg er det cruisekontroll og nøkkelfri tenning, for å nevne noe. Pris med nåværende avgifter: 396.900,-

Roadmaster Limited:

Roadmaster-serien har aldri vært bedre med betydelige oppgraderinger for 2021. Apple CarPlay® er nå standard på alle modeller. Roadmaster Limited og Roadmaster Dark Horse-modellene har Indian Motorcycle sin helt nye ClimaCommand Rogue sal som har både varme- og kjølefunksjon.

Roadmaster Limited blir en del av Roadmaster-serien. Den har blank lakkutførelse, massevis av krom, moderne kåpe, åpen framskjerm og senkede sidevesker. Roadmaster Dark Horse er akkurat det motsatte, råtøff styling, helsvart, for de tøffeste i gata. Begge modellene har samme hjerte, den superkraftige, luftkjølte, Thunderstroke 116 motoren. Vi nevner også; Metzeler Cruisetec®-dekk, knekåper med justerbare luftventiler, varmehåndtak og elektronisk justerbar vindskjerm. Standardutstyr på hele Roadmaster-serien inkluderer sidevesker og toppboks som kan betjenes med fjernkontroll. Over 140 liter kombinert lagringsplass, justerbare fotbrett for passasjer, ABS, cruisekontroll, nøkkelfri tenning, dekktrykkovervåking og full LED-belysning. Dette er sykkelen som tåler de aller lengste turene. Pris med nåværende avgifter: 469.900,-

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse