ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Nytt blod inn i Monsterbike

Det å bygge opp en motorsykkelbutikk er krevende. Dette har Torgeir Jahren fått erfare gjennom snart 15 år ved roret. Nå har han fått med seg en ny deleier på laget.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst og foto: Kyrre Hagen.

Monsterbike i Drammen har utviklet seg til å bli en av Norges fremste og mest fremover lente MC-forhandlere. Men dette har kostet, kan daglig leder Torgeir Jahren fortelle. Nå har han fått Kazim Jamil med på laget.

Kazim er ikke ukjent med hverken motorsykler eller salg. Lappen tok han i 1995, og etter dette har han kjørt motorsykkel. – Jeg har kjørt gatesykler, og ikke bare merkene Monsterbike har i sitt modellutvalg, kan Kazim fortelle. Han har sin bakgrunn fra dagligvarehandelen i Oslo og driver to Joker-butikker der. Han har drevet selvstendig siden 1990, så denne karen er vant til å klare seg av egen verdiskapning.

Videre vekst:

Til tross for pågående koronapandemi opplevde bedriften en god økning i 2020, og Kazim og Torgeir har tro på videre vekst i 2021.

Her kan du høre hvilke modeller de to har tro på for 2021:

[Video mangler etter import...]

Vi i MC-avisa ønsker de to blide kompanjongene lykke til med å utvikle Monsterbike videre, og er sikre på at de vil lykkes.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse