ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Nytt år, ny AGM-shop

Pressemelding (forkortet), Alf Graarud Motor AS. "Vi feirer med -15% på hele webshopen torsdag til mandag! Rabattkode: JAN18. I år starter vi året med helt nytt system, ny motivasjon, og ikke minst en helt ny webshop! Samtidig forbereder vi oss til AGM Show 2018, og du er invitert! Møt opp i butikken lørdag 20. januar og bli med på moroa! Vi har allerede noen av årets nyheter i butikk, så her er det mulighet for å se seg ut sin neste sykkel. Blant andre Kawasaki Z900RS, nye Triumph Explore

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding (forkortet), Alf Graarud Motor AS.

"Vi feirer med -15% på hele webshopen torsdag til mandag! Rabattkode: JAN18.

I år starter vi året med helt nytt system, ny motivasjon, og ikke minst en helt ny webshop! Samtidig forbereder vi oss til AGM Show 2018, og du er invitert! Møt opp i butikken lørdag 20. januar og bli med på moroa!

Vi har allerede noen av årets nyheter i butikk, så her er det mulighet for å se seg ut sin neste sykkel. Blant andre Kawasaki Z900RS, nye Triumph Explorer og Yamaha MT-09. Importører kommer, og det vil bli en "stjernespekket" motevisning. Vi har også -15% på alt av Dainese og Alpinestars som finnes på lager.

Vi har enkel servering og gleder oss til dere kommer innom for en hyggelig MC-prat før sesongen kommer i gang!

Med ny nettbutikk kommer nye muligheter!

Vi har en god del flere funksjoner og dere vil i løpet av tiden som kommer kunne se ennå noen ytterligere forandringer i webshopen."

Klikk her for å besøke den nye nettbutikken til AMG.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse