Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Nyhetsbrev fra Lazy Boyz

Nyhetsbrev, Lazy Boyz AS: Etter en lang periode med mange utfordringer og en annerledes tid, kan vi nå endelig glede oss over at samfunnet åpner opp igjen. Nyhet - Sportster S: Pressen har allerede kjørt den, men vi må dessverre vente til oktober før vi kan tilby demokjøring og visning av den nye Sportster S. Basisen i motoren Revolution MaxT er den samme som sitter i Pan America og er på 1250 CC.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 27.09.2021 kl 13:35

Nyhetsbrev, Lazy Boyz AS:

Etter en lang periode med mange utfordringer og en annerledes tid, kan vi nå endelig glede oss over at samfunnet åpner opp igjen.

Nyhet - Sportster S:

Pressen har allerede kjørt den, men vi må dessverre vente til oktober før vi kan tilby demokjøring og visning av den nye Sportster S. Basisen i motoren Revolution MaxT er den samme som sitter i Pan America og er på 1250 CC. Vi har noen få sykler i bestilling allerede, og det er mange som vil komme for å se og prøve den når den er i hus.

Klikk her for å lese mer om nyheten.

Pan America:

Harley-Davidson tok på seg en stor oppgave da de bestemte seg for å satse på motorsykler i segmentet Adventure Touring. Etter tilbakemelding fra fornøyde kjøpere, lesing i diverse presse og etter snart 20 000 km med våre to demosykler, må vi vel si at de har lykkes meget bra med sin nyhet. Vår egen salgssjef sier dette etter ca 3000 km på sykkelen på bildet:

"Jeg har vært veldig spent på denne sykkelen, siden vi så den første prototypen i San Diego i 2018. Her skulle H-D lage en sykkel som skal kunne brukes av en fører på 1,79 cm og veier like lite som en rådyrgeit, eller en lastebilkusk på 2 meter og 150+, den skal fungere bra på alle type underlag med passasjer og full oppakning, eller for solokjøring på en morsom ettermiddagstur. Jeg har som vane å tenke en del når jeg kjører sykkel. På litt av hvert. Ofte lurer jeg på hvem skal kjøpe dette, hva skal vi kalle "dyret" og hva kan vi bruke denne sykkelen til. For det første ble den fort til Tyren. Den kan være vilter som en, men snill som et lam om du trykker på de rette knappene. Med det nye ARH (hev og senk fjæring) og et litt lavere sete, kan nesten hvem som helst kjøre denne. Vil du komme deg litt lenger opp på sykkelen på grusen, eller om du er lang og trenger å strekke ut bena, finnes det også to posisjoner man kan regulere setet i, i tillegg til et tall boy sete. Det er også mange muligheter til å tilpasse fjæring, motorkarakteristikk med et enkelt trykk på "mode" knappen. Den forvandles fra en habil grusracer til en sportslig sykkel som er lettstyrt og samtidig stabil. Det er ingen tvil om at H-D mener alvor med denne nyheten. Vi er i tankene om et eget kurs for Pan America eiere. Finne et egnet sted vi kan trene på asfalt (helst bane) og grus. Hjelpe kunder med litt generell kjøreteknikk, og hvordan utnytte potensialet som ligger innebygd i denne sykkelen. Er dette noe for deg? Meld gjerne din interesse til salg@lazyboyz.no eller ring oss på 2290 7800". - sier Hr. Valderhaug.

Nyhet - Serial 1:

Helt siden vi fikk se de første prototypene i 2018, har vi vært klar over at Harley-Davidson har vært involvert i et sykkelmerke som heter Serial 1. Dette er sykler som skiller seg fra det meste annet på markedet med bl. a. automatgear, belt som erstatter kjede, alle kabler og hydraulikkslanger er skjult i ramma og det er svært høy finish på sveiser overflater og lakk.

Vi var så heldige å bli spurt om å bli forhandler, så vi var raskt ute med et "ja takk" til et lite utvalg sykler. Vi har plukket ut to modeller du kan prøve om du har lyst på en annerledes sykkeltur.

Les mer om nyheten her: www.serial1.no

Vinterlagring:

Trenger du hjelp til oppbevaring, stell og pleie av din motorsykkel i vinter? Vi har plass til mange sykler, selv om det står noe annet en Harley-Davidson på tanken. Vi har en liten skammekrok innerst i lokalet for Yakahoki sykler også.

Ta kontakt med verkstedet på 22907804 eller 22907805, eller bestill plass på workshop@lazyboyz.no.

Vi gir 20% på dekk fra Dunlop og Bridgestone for våre vinterlagringskunder, og vi tilbyr også service, oppgradering eller shining av din sykkel. Da står den nyladet og klar til nye eventyr på våren 2022.

Prisen på lagring inklusiv vask og en sikkerhetskontroll før uthenting er kr 3500,-.

Royal Enfield - nyhet:

Etter en vår og sommer med mangel på sykler, har vi nå endelig fått den nye Meteoren på bildet til Alnabru. Som dere kanskje ser, fikk vi med landingen live. En morsom, rimelig nyhet på 350 CC, som pressen roser opp i skyene (igjen). Vi har en demosykkel av alle modeller du kan prøvekjøre, og nå har vi også fått ny leveranse av den populære Himalayan, Interceptor 650 og Continetal GT.

Annonse
Annonse