ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Nyhetsbrev fra Harley-Davidson Oslo – Velkommen til Open House

Tekst: H-D Oslo. Vi håper du har satt av førstkommende lørdag og legger turen innom oss på Open House. Vi har forberedt oss godt og bestilt godt vær, god musikk og masse mat og drikke. Vi kliner til med kampanje på utvalgte nye sykler, og har som vanlig også store tilbudstorg på klær i 1. etg. Velkommen skal du være. Har du tatt MC lappen i år? Da kan vi tilby deg rabatt på kjøp av en ny sykkel (2019-2020) i perioden fra i dag, til og med 31. oktober 2019. Kampanjen gjelder alle Sportstere, S

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Tekst: H-D Oslo.

Vi håper du har satt av førstkommende lørdag og legger turen innom oss på Open House. Vi har forberedt oss godt og bestilt godt vær, god musikk og masse mat og drikke. Vi kliner til med kampanje på utvalgte nye sykler, og har som vanlig også store tilbudstorg på klær i 1. etg. Velkommen skal du være.

Har du tatt MC lappen i år?

Da kan vi tilby deg rabatt på kjøp av en ny sykkel (2019-2020) i perioden fra i dag, til og med 31. oktober 2019. Kampanjen gjelder alle Sportstere, Street Rod 750, og Softail modeller med 107 motor. Sykkelen må være registrert Før 31. desember 2019. Kontakt oss for flere detaljer.

#Nyhet

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse