Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Yamaha oppgraderer 2023 MT-07 og MT-125

Yamaha MT-07 og MT-125 har de siste årene vært på salgstoppen i Norge i sine respektive klasser. MT-07 beholdt tronen i år, men MT-125 kommer på 3. plass pga. leveringsproblemer fra den franske Yamaha-fabrikken. Neste års modeller har fått noen oppgraderinger og MT-07 kan skilte med ny 5 tommers TFT full fargeskjerm med valgbar Street eller Touring skjermvisning. Du kan nå også få smarttelefonkobling med Yamaha sin MyRide-app og den vil leveres klar for montering av quickshifter. MT-125 leveres nå med antispinnsystem, samt ny 5 tommers TFT-skjerm og smartelefonkobling med MyRide-appen. Vi vet ikke når disse to modellene kommer til din lokale Yamaha-forhandler neste år, heller ikke veil. pris.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 26.10.2022 kl 21:09

Nedenfor følger presseskrivet fra Yamaha ang. de to nye 23-modellene:

"Yamaha Hyper Naked-serie 2023

Nye tilkoblede TFT-skjermer for de bestselgende
MT-07 & MT-125

Med sin brutale kompromissløse styling, muskuløse chassisdesign og spennendedreiemomentrike crossplane-motorteknologi, er det ingen overraskelse at Yamahas Hyper Naked-modeller har etablert seg som de bestselgende modellene i sine respektive kategorier.

Inspirert av den alternative motorsykkelkulturen preget av Dark Side of Japan-filosofien, har MT-serien oppnådd 10 års fortsatt suksess i det europeiske markedet. Med over 420 000 solgte motorsykler har Yamaha Hyper Nakeds skapt sin egen subkultur av MT-kjørere som er blitt inspirert av deres rå appell og evnen til å levere fantastisk ytelse i den virkelige verden.

MT-serien leverer en imponerende blanding av supersmidig håndtering, enestående akselerasjon og kompromissløs holdning, og dekker hele segmentet fra 125cc til 1000cc, og tilbyr en sømløs step-up for alle kjørere i alle aldre.

For 2023 er denne enestående vellykkede serien forsterket med høyere spesifikasjonsversjoner av MT-07 og MT-125 – samt videreføringen av Hyper Naked-kategoriens bestselger gjennomtidene i form av MT-07 Pure. Hele serien kompletteres med ikoniske MT-09 & MT-09 SP, som også er tilgjengelig i 35 kW, og den bemerkelsesverdige MT-10 & MT-10 SP – den kraftigste YamahaHyper Naked.

2023 MT-07:
Ny komplett TFT-fargemåler med smarttelefontilkobling
Etter å ha vært på toppen av salgslistene i et tiår, trenger MT-07 liten introduksjon. Det er nok åsi at det opprinnelige konseptet med en dreiemomentrik motor kombinert med et kompakt ogsmidig understell avsluttet med muskuløst karosseri har for blitt fundamentalt det samme. Dette viser at Yamahas designere gjorde det riktig første gang.

MT-07s kjerneverdier er høyt verdsatt av Europas kjørere, og med salg på over 160 000, er denne maskinen en av de mest suksessrike Yamaha-motorsyklene gjennom tidene. Siden den opprinnelige modellen ble introdusert i 2014, har den utviklet seg gradvis for å matche markedets krav. Men Yamaha har alltid vært nøye med å sikre at det rene og ufortynnede designet til denne bemerkelsesverdige mellomvekten beholder sin essensielle karakter.

5-tommers TFT-skjerm med to tema
2023-MT-07 har en rekke oppgraderinger som forbedrer pakken mens den forblir tro mot det grunnleggende konseptet som er elsket av så mange kjørere. Den viktigste oppgraderingen er den nye 5-tommers fullfarge TFT-skjermen som gir et utvalg av to forskjellige skjermtemaer. Street Theme er et mer moderne oppsett med turteller av bartype øverst og digitale hastighets- og girvalgavlesninger – mens Touring Theme har et mer konvensjonelt sirkulært turteller i analog stil til høyre på skjermen og digital hastighetsmåler til venstre.Smarttelefontilkobling med MyRide-appen

Ved å laste ned Yamahas gratis MyRide-app til smarttelefonen, kan førere koble seg til kommunikasjonskontrollenheten på de nyeste MT-07 via Bluetooth® og se varsler om innkommende anrop, e-post og meldinger på den nye TFT-skjermen.

Hvis det er satt opp tilsvarende, kan systemet også varsle kjøreren om eventuelle tekniske problemer som kan oppdages på MT-07 og kan overføre et varsel via e-post til en motorsykkelforhandler eller annen kontakt som er utpekt av kjøreren.

MyRide-appen tilbyr også mange andre nyttige funksjoner, inkludert overvåking av alle viktige parametere på motorsykkelen, sporing av ruten som er tatt, samt registrering av tilbakelagt avstand, akselerasjon, topphastighet, nedleggs vinkel og mye mer. Data kan deles på sosialemedier, sammenlignes og diskuteres med andre Yamaha Hyper Naked-kjørere på noen av demange internettforaene og gruppene på sosiale medier.

Klargjort for enkel montering av quickshifter
Yamahas omfattende serie med originaltilbehør inkluderer en rekke stilistiske, komfort- og ytelsesprodukter som MT-07 føreren kan velge for å oppgradere og tilpasse maskinen sin. For ålette monteringen av en quickshifter, er den nyeste MT-07 klargjort med nødvendig kabler for tilkobling, noe som gjør det raskt og enkelt å dra nytte av den spennende akselerasjonen og sømløse girskiftene som tilbys av dette nye Yamaha originaltilbehøret.

2023 MT-07 og 35 kW MT-07:

Nye funksjoner
-5-tommers TFT-skjerm med full fargeskjerm
-Valgbare Street- eller Touring-skjermvisninger
-Smarttelefontilkobling med MyRide-appen
-Leveres klar for montering av quickshifter

Farger
2023 MT-07 og 35kW MT-07 vil fortsatt være tilgjengelig i Cyan Storm, Icon Blue og Tech Black.

2023 MT-125:
Ny tilkoblet 5-tommers TFT-skjerm i farger

Med sitt kraftige utseende, store verdi og Yamaha Hyper Naked-seriens DNA, er MT-125 en av demest solgte modellene i sin klasse. MT-125 er populær blant et bredt spekter av kunder fra A1-lisensinnehavere til mer erfarne kjørere som leter etter en karakterfull lettvekt. Den er oppgradert for 2023 med en ny 5-tommers TFT-skjerm i farger som gir smarttelefontilkobling.

Systemet er identisk med det nye designet på MT-07, men bare ett skjermtema er tilgjengelig – Street Theme. Etter at Yamahas MyRide-app er lastet ned til kjørerens smarttelefon og koblet til MT-125s kommunikasjonskontrollenhet, kan kjørere se varsler om innkommende anrop, e-post og meldinger på fargeskjermen.

Hvis det er satt opp tilsvarende, kan systemet også varsle kjøreren om eventuelle tekniske problemer som kan oppdages på MT-125 og kan overføre et varsel via e-post til en motorsykkelforhandler eller annen kontakt som er utpekt av kjøreren.

I tillegg til å muliggjøre smarttelefontilkobling, gir Yamahas gratis MyRide-app også en nydimensjon til hver tur ved å registrere en rekke data på hver tur. Det gjør det mulig for kjøreren å gjennomgå ruter som er tatt, samt se på annen informasjon om motorsykkelens ytelse. Det er en flott måte å lære mer om måten de bruker motorsykkelen på og huske favorittveier og stederde besøker – og det er flott å dele og sammenligne med likesinnede MT-kjørere på sosialemedier.

Nytt antispinnsystem
MT-125 har allerede en omfattende spesifikasjon, inkludert en 125cc-motor med dreiemomentforsterkende variabel ventilaktivering, samt en Assist og Slipper-clutch, opp-nedgafler og skivebremser med stor diameter. For 2023 raffineres utstyrsnivået til MT-125 ytterligere med et nytt antispinnsystem som gir kjøreren et enda høyere nivå av trygghet og kontroll.

2023 MT-125: Nye funksjoner
-5-tommers TFT-skjerm med full fargeskjerm
-Smarttelefontilkobling med MyRide-appen
-Antispinnsystem

Farger
MT-125 vil fortsatt være tilgjengelig i Cyan Storm, Icon Blue og Tech Black.

Originalt Yamaha-tilbehør
Yamahas originale tilbehørslinje inkluderer en rekke høykvalitetsdeler for Hyper Naked-serien, som gjør det mulig for eiere å tilpasse maskinen sin til å matche livsstilen og individuelle prioriteringer. Med alt fra toppvesker og billethendler til Akrapovič ytelses-eksosanlegg og Öhlins bakre støtdempere, er det enkelt å lage en unik maskin.

Kunder kan bestille tilbehørspakkene og tilbehøret sammen med motorsykkelen, og få det montert av Yamaha-forhandleren. Alle varene i pakkene kan også kjøpes individuelt.

MyGarage-app
Yamahas MyGarage-app gir kundene en rask og lettvint måte å bygge en virtuell Hyper Naked med originalt tilbehør, mens de sitter hjemme på smarttelefonen eller datamaskinen. Den kostnadsfrie appen gir alle MT-kjørere muligheten til å få mer glede ut av, og mer informasjonom hver kjøretur i 3D.

Med MyGarage-appen slipper du å gjette deg frem til hvilket tilbehør du bør montere, og den gjør valget enda enklere for deg som kunde. Tilbehøret du velger kan sendes på e-post til Yamaha-forhandleren din, som kan montere det på nye Hyper Naked.
For mer informasjon om Yamaha Genuine Accessories og Apparel eller MyGarage, kan du gå til yamaha-motor.eu"

Annonse
Annonse