Annonse
Annonse
MC-avisa

Yamaha NEO´s faller i smak hos ungdommen

Lise kjører Vespa til daglig og har prøvekjørt Yamaha NEO´s for å se om den miljøvennlige teknologien kan passe til hennes bruk. Lise kjører Vespa 125 til daglig og var derfor spent på hvordan den elektriske modellen ville fortone seg.

Publisert:

Lise synes NEO´s er lett, kjapp og enkel å håndtere. Vespaen er mye tyngre og nok tyngre og vanskeligere å flytte rundt på i hverdagen så dette er et lagt lettere alternativ å leve med i hverdagen sier Lise.

Jeg synes designet er kult og ganske lekkert kan lett identifisere meg med den elektriske og letthåndterlige sjarmøren sier Lise. Men, i og med at jeg bruker motorveien hver dag trenger jeg en A1 scooter og må derfor velge en scooter i denne klassen. Men hadde jeg ikke hatt behov for det hadde nok NEO´s vært et godt alternativ. Kan så absolutt anbefale ungdommen å prøve elektrisk tilføyer Lise, disse syklene er som sagt lette, akselererer kjapt og er billige å kjøre. Rekkevidden er bra og NEO´s vil nok dekke de fleste sitt mobilitetsbehov tilføyer Lise.

Annonse
Annonse