Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Yamaha med "budsjett MT-07" neste år:

Yamaha MT-07 Pure

Yamaha har valgt å legge til en nytt modellnavn i MT-07 familien. Navnet er MT-07 Pure og dette skal etter pressemeldingen være en MC for "kostnadsbevisste kunder og kjøreskoler". MT-07 Pure har ikke de samme oppgraderingene som 2023 MT-07 og er utstyrt med 2022-spesifikasjoner. Vi liker Yamaha Black-fargen og tror at MT-07 Pure vil bli etterspurt. Pris og levering er det ennå ingen opplysninger om.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 26.10.2022 kl 21:11

Her følger pressemeldingen fra Yamaha:

"MT-07 Pure: Ren kjøreglede
Vinnerformelen som har gjort Yamahas mellomvekts Hyper Naked til en så stor suksess de siste 10 årene fortsetter i form av MT-07 Pure. Yamaha er forpliktet til å tilby det bredeste utvalget av MT-modeller, slik at alle kjørere har muligheten til å nyte den spennende Yamaha Hyper Naked-opplevelsen på alle stadier av sin kjørekarriere.

MT-07 Pure er tilgjengelig i full effekt så vel som 35 kW-versjonen, og er en videreføring av 2022-spesifikasjonsmodellen (med invertert LCD-skjerm) og tilbyr mange kostnadsbevisste kunder og kjøreskoler muligheten til å nyte den rene kjøregleden som kommer som standard med denne legendariske motorsykkelen.


Farger

MT-07 Pure vil være tilgjengelig i Yamaha Black."

Annonse
Annonse