Annonse
Annonse
MC-avisa

Vi tester Yamahas GYTR versjoner i Frankrike

Om du er en av dem som lenge har hatt lyst til å starte med aktiv racing, men mangler en rik onkel eller har jobb med lønnsslipp uten altfor mange siffer, kan en av Yamahas GYTR versjoner av R-serien være verdt å vurdere.

Publisert:

Yamaha Skandinavia jobber for tiden intenst med planlegging av R7-cup for 2023 sesongen. Tanken er å gjøre tilgjengelig en fullt preparert banemaskin med komponenter fra Yamahas rikholdige GYTR katalog (GYTR = Genuine Yamaha Technology Racing). Dette til det de lover vil være en temmelig overkommelig inngangsbillett til racing verdenen. Den endelige prisingen av R7 GYTR vil være klar neste uke sammen med ytterligere informasjon om R7-cup.

Yamaha lanserer samtidig GYTR versjoner av både R6 og R1, og for å toppe det hele avsløres det også at R1 GYTR Pro versjon snart er å finne hos utvalgte forhandlere. Dette blir sykkelen som kommer til å bli nærmest spesifikasjonene til sykler som står på startplata i World Superbike.

Opplevelsene vi sitter igjen med etter å ha testet alle versjonene av Yamaha sin racing rekke, er rett og slett sterke. En testkjøring som har foregått over to dager på den historiske Formel 1-banen, Paul Ricard (Frankrike), med noen av verdens beste raceførere som guider.

Alt dette kan du lese om i neste nummer av MC Avisa nr. 9 som kommer ut i månedsskiftet september/oktober. I mellomtiden kan du kose deg med noen bilder og fra presselanseringen.

Annonse
Annonse