Annonse
Annonse
MC-avisa

Vårsleppet på Jæren 2023

Starter i Klepp mandag 1. mai kl. 9.00

På 1. mai blir Vårsleppet arrangert som vanlig. Løypa er som i fjor og arrangørene håper på like stor deltakelse som i 2022. Da var det nærmere 5.000 motorsyklister som kjørte deler av løypa.

Publisert:

Sist oppdatert: 26.04.2023 kl 10:48

Møt opp på Klepp Turnhall/Ungdomsskole mandag 1. mai kl. 9.00. Der blir det servert skikkelig cowboy-frokost. Kl. 11.00 er det avreise, og ruta er den samme som i fjor.

– Ferden går først mot Sandnes og Stavanger, før den snur sørover. Det offesielle tellepunktet er på Ålgård. Sørg derfor at du er med her. Det forventes at kolonnen er fremme i Egersund litt før kl. 13.00. Her blir det en times pause, før man igjen saler opp og setter kursen nordover langs kysten. Kortesjen skal være tilbake ved utgangspunktet ca. kl. 15.00 hvis alt går etter planen. Der blir det aktiviteter.

– Gymsalen vil være åpen hele dagen hvor man kan få seg noe å spise. I år er det også flere utstillere til stede slik at det skal gå an å kjøpe både det ene og det andre til den MC-interesserte. Det blir salg av T-skjorter og utlodning med flotte premier. Holy Riders stiller som vanlig med Dyno-benken sin. De som vil kan få vite hvor mye motorkraft som bor i tohjulingen sin. Noen blir glade, mens andre triller bedrøvet bort.

Finn fram MC-en på mandag og sjekk at alt er klart før den store dagen. Dette må du få med deg om du kan.

Vi ønsker arrangører, Jonny Mala og hans menn og damer, til lykke med arrangementet. Det er fantastisk at noen tar initiativet år etter år og setter i stand et så stort arrangement.

Annonse
Annonse