Annonse
Annonse
MC-avisa

Touringtreffet 2022 går av stabelen på Beitosølen denne helgen

Da er Speed-teamet, syklene, instruktører og alle gode hjelpere på plass på Beitostølen. Folk kommer fra nord, sør, øst og vest til Beitostølen denne helgen og programmet er omfattende og innholdsrikt.

Publisert:

Sist oppdatert: 01.09.2022 kl 23:46

Her kan du kjøre hele porteføljen til Yamaha og BMW, møte amatører og eksperter og virkelig kose deg med det som kanskje er et av årets største høydepunkt for MC-folket. BMW kommer også med sitt R18 Roadshow. Det blir holdt gruskurs, grustur, asfalttur og rebusløp for å nevne noe. «4 uker og en bruker»-teamet skal snakke om sine erfaringer med Yamaha lørdag, og du vil garantert møte mange fantastiske MC-entusiaster!

Det er ennå ikke for sent, så ta med deg dine nærmeste og «peis avgårde» til Beitostølen. Du kan se programmet på https://touringtreffet.no/ og vil lover «feelgood»-stemning sier Terje Bredag, eier av Speed MC som arrangerer Touringtreffet.

MC-avisa er mediapartner til Touringtreffet. Bildene fra treffet er fra 2019 og her er noen av MC-avisa sine freelancere avbildet med noen deltakere foran inngangen til Radisson Hotel på Beitostølen.

MC-avisa er mediapartner til Touringtreffet. Bildene fra treffet er fra 2019 og her er noen av MC-avisa sine freelancere avbildet med noen deltakere foran inngangen til Radisson Hotel på Beitostølen.Vi håper vi ser deg på Beitostølen i helgen.

Annonse
Annonse