Annonse
Annonse
MC-avisa

Sondre «Gekko» Haga tok NM-gull etter svært tett førsteomgang

Pallen i Trial-NM 2022 i Søgne: Fra venstre: Mats Nilsen, Sondre "Gekko" Haga og Jarand Mathias Vold Gunvaldsen.

Pallen i Trial-NM 2022 i Søgne: Fra venstre: Mats Nilsen, Sondre "Gekko" Haga og Jarand Mathias Vold Gunvaldsen.

Den nybakte verdensmesteren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, tok NM Gull i utendørs Trial i lørdagens løp som ble kjørt på Søgne utenfor Kristiansand.

Publisert:

Sist oppdatert: 17.10.2022 kl 12:10

Foto: Team Gekkotrial

Sondre er fornøyd med prestasjonen
-Seksjonene var forholdsvis lette, og det er små feil som gir store utslag for enkelte førere i dag. Jeg hadde en tabbe femmer på første runde i dag.

Dermed ble det svært jevnt i toppen med bare to prikker ledelse etter første runde. På runde to gjorde jeg ingen feil og fullførte den på bare en prikk.

Dermed ble det en forholdsvis klar seier til slutt med 12 prikker. Jeg er totalt sett veldig fornøyd med kjøringen min, sier Sondre «Gekko» Haga.

Gekko har nå 5 NM gull i Senior
-Dette er andre gangen Sondre tar NM-gull utendørs. I tillegg har han 3 NM gull i NM X-Trial som kjøres på bygde seksjoner i bynære områder.

Det begynner jo å bli en pen samling med 5 NM medaljer, sier manager og far Martin Haga.

Kontraktsforhandlinger
-Det er spennende tider der kontraktsforhandlingene begynner å nærme seg slutten. Sondres kontrakt med Beta går ut ved årsskiftet og vi har jobbet med å få klarhet i mulighetene en stund. Vi håper å ha spennende ting å fortelle om en uke eller to, sier manager og far Martin Haga.

Alle sesongens status-løp er nå ferdige, men Gekko skal kjøre noen løp til.

-Jeg er invitert sammen med Tony Bou, Adam Raga og flere av de andre i Toppen av X-Trial VM til å kjøre løp i Franske Montpellier neste fredag 21/10 og i Estland lørdag helgen etterpå 29/10. Deretter er alle sesongens løp ferdige, sier Sondre «Gekko» Haga

Annonse
Annonse