Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Sondre «Gekko» Haga på delt 6. plass lørdag kveld

Foto: Team Gekkotrial

Foto: Team Gekkotrial

Verdensmester Sondre «Gekko» Haga fra Riska kjørte sesongens første løp lørdag og kom på 6.plass. Løpet ble kjørt i engelske Sheffield og er regnet som en klassiker blant innendørs løpene etter nær 30 år. Løpet har i år fått et nytt løft og et nytt navn DL12 Indoor Trial.

Publisert:

Sist oppdatert: 31.01.2023 kl 14:32

Pressemelding fra: Team Gekkotrial

Foto: Team Gekkotrial

Foto: Team Gekkotrial

Tett i teten i dag

-Jeg kom elendig utav tidskvalifiseringen som gir start rekkefølgen i dag. Jeg satte fast bakhjulet og ble sist av alle. Da måtte jeg starte først. På dagens vanskelige seksjoner hadde det vært godt å se noen andre kjøre disse først. I hovedheatet var det kun få prikker som skilte og jeg endte opp 3 prikker fra å komme i finalen. Jeg er brukbart fornøyd med kjøringen, og det er bare små marginer som ikke gikk min vei i dag. Jeg har kjørt mitt første løp på den nye sykkelen og med mitt nye fabrikkteam. De siste 5 ukene med forberedelser på den nye sykkelen har gitt resultater, men det er mer å gå på og jeg har heldigvis en måned til å trene på før X-Trial VM starter, sier Sondre «Gekko» Haga.

Foto: Team Gekkotrial

Foto: Team Gekkotrial

Sondre fortsetter å ta nye steg

-I det 9 mann store feltet er 7 av 9 førere de samme som Sondre konkurrerer med i X-Trial VM. Sondres beste plassering i X-Trial VM hittil, har vært 4. plass med likt antall prikker som 3. plass. Dette er et brukbart resultat, og han viser at han er komfortabel på den nye sykkelen. Det nærmer seg, med et lite steg forbedring om gangen, sier Manager og Far Martin Haga.

Foto: Team Gekkotrial

Foto: Team Gekkotrial

Gekko var kandidat på idrettsgallaen i dag

- Jeg skulle gjerne vært der, men løpet og gallaen var samtidig og det var derfor ikke mulig. Det ble ingen pris denne gangen, så jeg får bare fortsette å stå på så håper jeg å bli nominert igjen. Jeg er uansett stolt over nominasjonen, og vil gratulere alle vinnerne av årets priser, sier Sondre «Gekko» Haga

Annonse
Annonse