Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Sondre «Gekko» Haga nominert til årets gjennombrudd på idrettsgallaen

Verdensmester Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes er i dag nominert til årets gjennombrudd på idrettsgallaen som arrangeres på Hamar lørdag 7. januar. Arrangementet sendes live på NRK1.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding fra: Team Gekkotrial
Foto: Team Gekkotrial

Sondre er kjempestolt
-Jeg er kjempestolt over å bli nominert. Det er veldig mange gode idrettsutøvere i Norge og ikke lett å bli synlig blant alle disse. Bare det å bli nominert er en liten seier. Jeg har jobbet ekstremt hardt og godt over mange år og da er det veldig hyggelig at det norske Idretts miljøet anerkjenner arbeidet og prestasjonene mine, sier Sondre «Gekko» Haga.

Ekstremt positivt for motorsporten
-Å bli nominert på idrettsgallaen er en stor anerkjennelse for Sondre og en god anledning til å vise frem sporten vår. Det er ikke ofte vi får utøvere fra motorsporten som blir nominert her. Motorsport er ganske stort i verden, men foreløpig ikke i norske medier. Vi håper at dette er et positivt steg mot mer oppmerksomhet til motorsporten i Norge, sier Manager og Far Martin Haga.

Gekko med de 4 prisene han vant på Motorsportgallaen i november.

Gekko har hatt en fantastisk sesong i 2022
-Sondre har vunnet VM sammenlagt og han har vunnet alle norske løp. Han vant hele 4 priser på motorsport gallaen. Det ville være utrolig bra om han vinner enda en pris og særlig på idrettsgallaen, sier Manager og Far Martin Haga.

Gekko skal kjøre Indoor løp i Sheffield lørdag den 7. januar
- Jeg byttet Fabrikkteam og sykkel den 01.12 og har vært i Barcelona og jobbet ekstremt hardt med den nye sykkelen siden det, for å være best mulig forberedt til det første løpet. Jeg begynner å bli komfortabel med sykkelen og gleder meg til løpet, sier Sondre «Gekko» Haga.

Annonse
Annonse