Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Den femte i rekken:

R18 Rocktane

Nå kommer den femte modellen som drives av den dreiemoment-sterkeste boxer-motoren gjennom tidene. 374 kg Roctane kommer med en klassisk inspirert frontlykt og er kledd i tre forskjellige metallic lakkutførelser, med blank svart maling på sylinderhodedekslene og blanke eksoanlegg som stikker ut på hver side.

Publisert:

Sist oppdatert: 12.05.2023 kl 17:09

Også som A2-modell!
R18 Roctane er utstyrt med en Boxer-motor på 1802 kubikk som yter 91 HK på 4.750 omdr. Dreiemomentet er på utrolige 158 ved 3000 omdr. Men BMW har laget et kit som gjør at A2-førere også kan kjøre sykkelen, da yter den 48 HK (35 kW).

Nå kommer BMW med den femte modellen i R18-serien. R18 Rocktane har et tøft navn og designmessig er den en nytelse for folk som elsker klassiske motorsykler. Veil. pris er fra kr. 393.500,-. Fargevalgene er: Black storm metallic, Mineral grey metallic matt og Manhattan metallic matt.

Ved siden av det røffe utseendet er den nye modellen også kledd i et sidevesker, som tilbyr 27 liter lagringsplass hver. Roctane kan også utstyres med en ekstra frontskjerm med ekstra frontlykter og nedhengte blinklys – noe som gir et mer tradisjonelt utseende. Les mer på BMW Motorrad sin hjemmeside: https://www.bmw-motorrad.no/en/models/heritage/r18-roctane.html

Norge og Danmark er etter det MC-avisa erfarer de to eneste landene som opererer med kubikkavgift på motorsykkel. Dette gjør at både H-D og Indian sine største modeller kommer i den øverste prisklassen. Det samme gjelder BMW sine R18-modeller og Triumph sin Rocket3.

Annonse
Annonse