Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Oslo Motor Show starter på fredag

Norges største messe starter denne uken. Da samles motorinteresserte over hele landet seg i Lillestrøm i messehallene til NOVA Spektrum (tidl. Norges Varemesse). Det blir tre dager med motor, golukt og nydelige kjøretøy. Selvsagt er det også flere motorsykler som bare må nytes. Bestill billett på linken nederst i artikkelen.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 26.10.2022 kl 21:49

Her følger pressemelding fra Oslo Motor Show:

"I år blir Oslo Motor Show større og bedre enn noensinne! Når dørene åpnes den 28. oktober vil dere få se biler, motorsykler, lastebiler og andre kjøretøy som man aldri har sett tidligere. De beste og mest populære elementene fra tidligere år er videreført, og samtidig har vi fått enda flere spennende nyheter på plass."

Opplev Broompraten live på Oslo Motor Show!

For første gang skal Broom og TV2 være på plass hele helgen, og de tar med seg et stjernespekket program. Det blir mange spennende innslag på scenen i Hall D, D02-32, og noe av det man kan få oppleve er sukseesserien Broompraten live på scenen. Hit kommer Broiler-Mikkel, F1-kommentator Atle Gulbrandsen, Alex Rosén, Sylvi Listhaug og Erna Solberg.

Flere nybiler på Oslo Motor Show
Etter fjorårets Oslo Motor Show var det rundt 60 prosent som ga tilbakemelding om at de gjerne ville se flere nybiler på messen. Dette har vi selvsagt tatt til oss og vi har nå fått inn flere nye spennende merker som kommer med noe av det råeste innen nybil man får tak i.

I år blir det både europa- og norgeslanseringer på Oslo Motor Show, og noe av det man kan se på messen er blant annet Fisker Ocean, Polestar 6 og Lotus Eletre.

Ekte Formel 1-bil for første gang!
Interessen rundt Formel 1 har eksplodert de siste årene, mye takket Netflix-serien “Drive to survive”. Aldri før har så mange benket seg foran TV-en og fulgt med på prestasjonene til Verstappen, Hamilton, Vettel og de andre Formel 1 sjåførene. I år kan man også for første gang se en helt ekte Formel 1 bil, med motor, som tidligere har blitt kjørt i løp.

Adkomst og parkering
For at adkomsten til messesenteret skal bli så smidig som mulig for deg vil vi tipse om messeparkering i nærheten av NOVA Spektrum, innfartsparkeringer og kollektivtransport. NOVA Spektrum ligger sentralt plassert ved Lillestrøm stasjon, midt mellom Oslo S og Oslo Lufthavn Gardermoen.
https://oslomotorshow.no/adkomst-og-parkering/?mc_cid=cf0c74cff1&mc_eid=d9450b0add

Billetter og åpningstider
https://oslomotorshow.no/?mc_cid=cf0c74cff1&mc_eid=d9450b0add

Annonse
Annonse