Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Nytt design fra Harley!

To nye CVO modeller er underveis, Davidson CVO™ Street Glide®, CVO™ Road Glide®, begge har fått nye kåper. Er dette fremtidens kåper som vil bli montert på alle de store touring-modellene?

Publisert:

Harley-Davidson har mer nytt på gang for 2023. Det er tross alt jubileumsår, 120 år med sammenhengende motorsykkelproduksjon. Nyhetene er to nye CVO modeller, CVO Street Glide og CVO Road Glide. Det mest oppsiktsvekkende med det hele er at begge er utstyrt med en helt ny kåpe. Dette er revolusjonerende i Harley-sammenheng. De nye kåpene er mer moderne og det skulle ikke forundre oss om dette er fremtidens kåper som kommer på alle de store touring-modellene etter hvert. Ikke noe dårlig valg i tilfelle, Harley-Davidson må også gjøre drastiske forandringer fra tid til annen for å tilpasse seg nye tider.

Bildene vi har fått fra Harley er svært mørke fordi disse modellene først skal bli presentert i offentligheten 7. juni 2023. Vi har gjort bildet lysere for å få bedre oversikt og det viser at det også er gjort designmessige forandringer også på andre deler slik som sidedeksel. Vi legger også merke til at de velger å bruke standard sidevesker og ikke den dype custom-varianten som dekker eksosanlegget.

Harley-Davidson har også gjort flere oppgraderinger på disse CVO-modellene.
Motoren er en helt ny Milwaukee-Eight VVT 121-motor noe som betyr at Harley-Davidson fortsatt satser på kubikk. Det blir spennende å se hvor «ny» den er når vi får mer informasjon om denne. Dempingen skal også være ny og forbedret. Produsenten oppgir også infotainmentsystemet som helt nytt. For de som er opptatt av farger nevnes det at disse vil komme i to lakk/finnish alternativer.

Harley-Davidson gjør det svært bra i «King og the Baggers» cupen for tiden og kjører fletta av Indianere og andre. Trolig bruker de sin erfaring fra banen til å lage enda bedre Baggere. Det burde i vert fall bli bedre dempersystem og bremsekraft av slik erfaring.

7. juni blir disse to CVO modellene presentert i sin helhet. På sikt blir det spennende å se om dette designet blir å finne på alle touring-modellene.

Annonse
Annonse