Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Nyheten BMW S 1000 RR avdukes i helgen!

BMW S 1000 RR

I morgen blir det lansering av den nye S 1000 RR hos Bavaria Motorrad på Forus. Dette gjøres hos de fleste BMW-forhandlerne i Norge, så er du interessert i å ta en titt på den nye sportssykkelen til BMW så er det bare å ta turen innom din lokale BMW-forhandler de nærmeste dagene.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 20.01.2023 kl 12:58

Om den oppdaterte BMW S 1000 RR:
Nok en gang har en av markedets heftigste sportssykler fått en omfattende oppgradering. For årets sesong har S 1000 RR fått en mer fleksibel ramme, 3 hk mer i motoren, nytt chassis med optimert aerodynamikk, ny bakdel og nye førerassistansesystemer. Kåpa er oppdatert med vinger i front. Motoren har kreftene i et bredere turtallsområde enn tidligere. Chassiset har nye spesifikasjoner på styrehode-vinkel, etterløp, baksving og akselavstand. Ellers har antispinn fått ny Slide Control-funksjon for drift mens du akselerer, som styres ved hjelp av styrevinkelsensor. ABS Pro bremser med ny Brake Slide Assist-funksjon som bruker styrevinkelsensor for bremsedrift når du nærmer deg i svinger. ABS Pro-innstillinger "Slick" er også ny.

Martin Høyland (nr. 2 fra venstre) og gjengen på Bavaria Motorrad på Forus inviterer til avdukning av nyheten S 1000 RR kl. 12.00 lørdag 21. januar. På bildet står de foran fjorårets modell.

Annonse
Annonse