ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ducati utvider Monster-serien:

Sportslig og morsom SP-versjon

"SP" representerer øverste hylle i Ducati Monster-serien. Den er designet for å øke kjøregleden ved sportslig kjøring og ikke minst stylingen på sykkelen, takket være den MotoGP-inspirerte fargen.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 19.09.2022 kl 20:35

Standarden settes høyt for de som elsker sporty kjøring: Öhlins fjæring, Brembo Stylema® frontkalipere, Termignoni-godkjent lyddemper, Pirelli Diablo Rosso IV-dekk, styredemper og litium-ion-batteri. I tillegg poengterer produsenten mer effektivitet og sikkerhet med rekalibrert elektronikk myntet på aktiv sportslig kjøring samt introduksjon av det nye Riding Mode Wet.

Som presentert i 2021, representerer Monster hele essensen av Ducati i den mest kompakte, og letteste formen. Oppskriften er den samme originale fra 1993: En sporty motor, perfekt for gatebruk, kombinert med en ramme inspirert av Superbike-rammer. Alt som trengs for å ha det gøy, hver dag. Hjertet til Monsteret er Testastretta 11°-motoren, en væskekjølt 4-ventils twin med 111 hk. Frontrammen er inspirert av Panigale V4, en ekstremt lett og kompakt aluminiumsramme festet direkte til toppen av motoren.

Det sportslige opphavet til Monster SP kan sees umiddelbart takket være fargen som inneholder 2022-fargene til Ducati Lenovo Teams Desmosedici GP, den gylne anodiseringen av Öhlins NIX30-gaffelen og det godkjente Termignoni eksosanlegget som standard. Importøren melder at prisen blir ca. 220.900,-.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse