Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Motorsykkelentusiast Momma D. Diamond

MC-avisas freelance-journalist Gunnar Lundal er i disse dager på nye MC-eventyr i USA. På veien traff han på Momma D. Diamond, ei dame med mange jern i ilden.

Publisert:

I MC-avisa i løpet av høsten/vinteren kan dere lese den utrolige historien om Momma D. Diamond. Motorsykkelentusiast, forfatter, foredragsholder, rockesanger, bodybuilder, med mer. Hun gjorde seg bemerket da hun kjørte samtlige av USAs 50 delstater på en tur med samme motorsykkel. 40.000 km på 169 dager og skrev bok om det.

Gunnar Lundal og Momma D. Diamond.

Gunnar Lundal og Momma D. Diamond.

Målet med turen var å samle inn penger til hjerte- og kreftsaken. Boken heter ”50 States of Consciousness” som kan oversettes som 50 bevissthetstilstander. Den handler om møter med grizzlybjørn og tornadoer. Men den handler også om en mor og en bestemor som ønsker å bryte alle stereotyper. En ekte biker helt uten piercing eller tatoveringer. Og det handler om å takle livet til tross for en vanskelig start.

Hun er født i Texas og oppvokst i Oklahoma og hun fikk møte vold og ondsinnet rasisme som ganske liten og som ung jente rømte hun fra ett voldelig hjem. Ingen selvfølge at man skal lykkes med en slik bakgrunn, men når drivkaften er optimisme og positivitet så er det ett godt utgangspunkt.

Annonse
Annonse