Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Motorama-messen samlet motorfolket i Stavanger i helgen

Henning H. Dyrkolbotn var konferansier på Motorama og dere ser flere intervjuer han har gjort på Youtube. Søk da med "Motorama 2022". Her er hans stand med sin ombygde 07 Triumph Thruxton i front.

Sist helg var det tid for ny Motorama-messe på Stavanger Forum. Det er den samme messeplassen som arrangerte ONS, der Elon Musk var blant talerne for noen uker siden. Nå skal det sies at ONS er "litt" større enn Motorama, som fylte opp to haller med motoriserte kjøretøy, alt fra klassisk amerikanere til nye sporlige biler. Nå er Motorama som Oslo Motor Shop, som arrangeres siste helgen i oktober, for det meste en messe der brorparten av utstillerobjektene har fire hjul, men det var heldigvis noen innslag av flere nydelige motoriserte tohjulinger å finne i den ene messenhallen.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 03.10.2022 kl 12:02

Her er en billedkavalkade fra året messe:

NMCU Rogaland var selvsagt på plass. Det var Sonny Thorkelsen som har A2-lappen som styrte showet når MC-avisa var innom.

MB Racing var nok en gang på plass på Motorama. Butikken ligger i samme gate som Rovik MC på Forus. MB Racing startet som en ren cross- og endurobutikk, men de har nå utvidet sortimentet og tilbyr Husqvarna street-modeller og Fantic motorsykler, foruten Honda, Husqvarna og TM cross/enduro. Det var en hyggelig gjeng vi traff årets messe. Fra venstre: Ola Vatne, Helge Vatne og Ida Vatne.

Rovik MC var den andre MC-butikken som var på plass. Her var det et stort uvalg av nye Yamaha. Det var Åge Holgersen (t.v) og Owe Rovik var på plass på standen søndag ettermiddag.

Henning H. Dyrkolbotn var konferansier på Motorama og dere ser flere intervjuer han har gjort på Youtube. Søk da med "Motorama 2022". Her er hans stand med sin ombygde 07 Triumph Thruxton i front. Bak står hans restaurerte 73 Renault Estafette som bare må nytes. Vi regner med at han også kommer til Oslo Motor Show siste helgen i oktober.

Henning hadde også med seg et nydelig Harley-bygg. Legg merke til hønen på takgrinden som "voktet" standen når Henning var borte.

Klassisk Japansk MC-klubb var på plass med flere nydelige klassikere!

Selvsagt var HOG-gjengen på plass på Motorama. I hallene var det et stort utvalg av amerikanske klassikere og da må selvsagt det ikoniske MC-merket fra USA være på plass!

Annonse
Annonse