Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

I forrige uke besto 19 åringen Scott svenneprøven som tømrer:

Lørdag 29.04 åpner han nytt motorsenter i Narvik

- En skikkelig guttedrøm som går i oppfyllelse, sier Scott Ulriksen mens han titter fram bak en kamo-lakkert moped som monteres og klargjøres før lørdagens åpning av Motonor.

Publisert:

Sist oppdatert: 28.04.2023 kl 16:47

Den siste tiden har han planlagt motorsenteret parallelt med oppkjøring og gjennomføring av svenneprøve som tømrer.

- Jeg trivdes godt som tømrer, men å få mulighet til å jobbe med båt, motorsykler, firehjulinger og snøscootere overgår det meste, sier Scott som er mer enn klar til å ta fatt på oppgaven som daglig leder i eget motorsenter.

Anerkjente merker
I flere uker har ettermiddagene og helgene gått med til klargjøring Narvik Marinas tidligere lokaler i småbåthavn i Narvik. I bransjeriktige farger og materialer rammer bygget nå inn et topp moderne motorsenter fylt opp av tohjulinger, firehjulinger, gressryddemaskiner samt masse tilbehør og klær.

- Vi har satset på anerkjente merkevarer og jobber tett med enda flere av landets største leverandører om autorisasjoner og salgsrettigheter, forklarer Scott.

Hage og båt
I tillegg til butikken, består motorsenteret også av et verksted med autorisasjon til å skru på de fleste motorsykkelmerkene, en rekke hage- og parkmaskiner og flere av landets mest kjente båtmotorer.

- Det gjenstår litt arbeid før vi er helt i mål med alle rettigheter knyttet til salg av båter og båtmotorer. Dette vil selvsagt være et prioritert område for oss, all den tid vi ligger der vi ligger og det faktum at Narvik ikke har dette tilbudet i dag, forklarer Scott.

Han poengterer at de allerede er et operativt servicepunkt for de fleste innendørs og utenbords båtmotorer på markedet.

Mye og se på og litt å bite i
På lørdag inviterer han til offisiell åpning nede i småbåthavna og lover gode priser, flotte utstillinger og god grillmat.

- Selv om vi har fått mange godord og heiarop i forkant av åpningen, er vi selvsagt spent på mottakelsen både på åpningsdagen og i tiden fremover. Vi føler vi har gjort en grundig behovsanalyse av dette tilbudet og har stor tro på at det er liv laget for et eget motorsenter i byen, avslutter en spent 19-åring.

Annonse
Annonse