Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Honda på lettvekter-toppen! Peugeut størst på moped!

Honda CB125R er norges mest populæåre lettvekter i år etter å ha ligget på 3. plass de siste årene.

Når det gjelder lett MC så er pallen for 2022 allerede klar. Honda dytter Yamaha ned fra tronen de har hatt siden 2012! Yamaha har ikke klart å levere nok MT-125 og kommer på andreplass, mens KTM tar den siste pallplassen.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 24.10.2022 kl 11:13

Da Yamaha har hatt problemer med produksjon av MT-125, har XSR 125 som er utstyrt med samme motor som MT´en solgt til 4. plass i år.

125 cc

Lettvekterne har en tilbakegang på 9,7 %. Dette skyldes nok leveringsproblemer fra flere av de store fabrikantene. Vi håper dette løser seg foran 23-sesongen og at forhandlerne slipper å ringe til kunder og fortelle at sykkelen de har bestilt desverre ikke kommer før sesongen er over. Er du blant dem som lurer på ny 125-kubikker neste år, så kan det lønne seg å bestille nå.

Peugeot Kisbee 50 er norges mest solgte 50 kubikker!

50 cc

Mopedmarkedet har sunket og sunket de siste årene. For ti år siden ble det solgt over 9.000 nye mopeder og scootere i vår langstrakte land. Til nå i år er det solgt 1.859 stk. Tilbakegangen i år er på 9,4 %. Det er Peugeot som nok en gang stikker av med førsteplassen. Elektriske Niu og Sur-Ron fyller resten av pallen. Piaggio/Vespa, som sloss med Peugeot om førsteplassen for noen år siden, ligger nå på sjetteplass.

Fra januar til september 2022 (unntatt firehjulinger). Kilde: Opplysningsrådet for Veitrafikken AS. Forbehold om feil.

Fra januar til september 2022 (unntatt firehjulinger). Kilde: Opplysningsrådet for Veitrafikken AS. Forbehold om feil.

Annonse
Annonse