Annonse
Annonse
MC-avisa

H2 SX lyser automatisk opp veien i 2023

Kawasaki H2 SX tar alle de høyteknologiske funksjonene til Kawasaki og legger til automatisk fjernlysassistent i 2023. H2 SX er Kawasakis mest avanserte Sport Tourer noensinne.

Publisert:

Det nye automatiske fjernlyset slås automatisk på eller av etter behov. Ved hjelp av en kamerasensor vurderes lysstyrken til kjøretøy foran pluss gatelys osv. For at systemet skal fungere, må dimmer-/passeringsbryteren stå på fjernlys og sykkelen må kjøre over 20 km/t i mørke. Når systemet er aktivert, vises et grønt ikon på den 6,5-tommers TFT-skjermen.

H2 SX har allerede ARAS-systemet som gir maskinen virkelige fordeler, inkludert adaptiv cruisekontroll og blindsone-deteksjon. Integrert i den nye 6,5” TFT-skjermen er Kawasakis SPIN Infotainment-system som støttes av den unike Rideology-appen som tilbyr bluetooth og smarttelefon tilkobling. H2 SX har også en innebygget forover-kollisjons-varsling samt et nødstoppsignal som varsler trafikk bak ved plutselig bremsing.

Med nøkkelfri KIPASS-tenning, LED kurvelys, dekktrykksensor og Vehicle hold assist (bakkestartshjelp) som standard funksjoner, er den kompressor-ladede maskinen en klasseledende Sport Tourer.

Konsekvent i forkant av innovasjon, er veien videre nå klart definert av den automatiske fjernlysutstyrte Ninja H2 SX. Opplev begeistringen til den unike kompressor-ladede motoren for både langturer og daglig kjøring. H2 SX består av den ultimate integreringen av de høyeste standardene for teknologi, ytelse og kjørekomfort.

Fargene for 2023 er:

Ninja H2 SX
- Metallisk Diablo Black

Ninja H2 SX SE
(Utstyrt med KECS Kawasaki Semi-Active elektronisk dempet fjæring med skyhook)
- Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Graphite Grey

Annonse
Annonse