Annonse
Annonse
MC-avisa

Førerutvikling har endelig blitt «in»!

Denne helgen for andre år på rad ble det avviklet førerutviklingskurs ved Straand hotel i Vrådal i Samarbeid med Førerutvikling.no. Førerutvikling er veldig populært og det er tydelig at motorsyklisten har lyttet til kunnskapsmiljøene, med Statens vegvesen i spissen, og tar mer tak i egen læring og utvikling. Det er spesielt morsomt at vi finner igjen alle kategorier av førere, erfarne som uerfarne, og god representasjon fra de forskjellige segmentene. Dette er veldig veldig positivt.

Publisert:

Sist oppdatert: 15.05.2023 kl 11:54

Straand Hotel, med Lars Arne og Katrine i spissen, jobber sammen med fagmiljøet kontinuerlig for å tilby motorsyklisten interessante og læringsrike eventer. Her er det ikke bare snakk om morsomheter, men også seriøst og godt innhold som er utviklet i samarbeid med de mest anerkjente kunnskapsmiljøene.

Førerutvikling dreier seg ikke lenger bare om kjeglekjøring på en åpen plass. Treningen er i mye større grad rettet mot motorsyklistens reelle utfordringer, og omfatter kunnskap og strategier for å unngå at hendelser inntreffer. Eddi Mathisen i førerutvikling.no har mye erfaring med dette og har gjennom en årrekke trent tusenvis av motorsyklister som ønsker å bli bedre og sikrere førere. MC nestor Terje bredal sto denne gangen for grus-delen av programmet, han går alltid inn i oppgaven med den største innlevelse.

At gjengen har hatt det både morsomt og lærerikt denne helgen er det ingen som helst tvil om. Teamet som har jobbet hardt med innhold og program håper selvfølgelig at de nesten 100 påmeldte blir til mange flere neste år.

Alle veier går til Straand
Det er veldig imponerende at Straand greier å jobbe videre basert på HUB-konseptet og kontinuerlig jobber for å tilby motorsyklisten mer innhold, ikke bare fjas men også seriøst og faglig forankret innhold som vi faktisk kan lære noe av. Straand har blitt et viktig møtepunkt og en sosial arena for motorsyklisten. De greier tydeligvis helt fint å balansere dette med viktig læring uten å bli belærende. Det skylles nok hotellets historie som skyss-stasjon og selvfølgelig vertskapets genuine interesse for motorsyklisten. Denne gjengen står på hver eneste dag for at vi som motorsyklister skal kunne oppleve og utvikle oss. De legger til rette for deling og erfaringsutveksling og har med dette blitt en reell HUB i motorsykkelverdenen.

Her gjøres ingen ting halvveis og vi skal bare takke alle i dette teamet for at dere jobber på absolutt alle fronter til nytte og glede for oss motorsyklister. Kanskje har dere til og med redet liv denne helgen.

Takk for det!

Annonse
Annonse