Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Ducati lanserer oppgradert Multistrada V4 Rally

Multistrada V4 er blant verdens beste adventure sykler, ikke så rart når vi ser hvor mye forskning og utviklingstid og ressurser Ducati har brukt på denne modellen siden den ble lansert i 2010. Den gang omtalt som verdens mest avanserte motorsykkel hva angår teknologi og førerstøtte.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Alt ved denne modellen er bra, absolutt alt. Selv om råskinnet er noe av det kraftigste vi finner i adventure-segmentet er den veloppdragen som et lam. Sykkelen er så velbalansert og perfekt at fornemmelsen av å fly taktisk i lav høyde kommer i nær sagt alle situasjoner. Motorstyring, gassrespons, demping og bremser ligger i kategorien som genererer lykke og velvære, med et eneste unntak – prisen! Men det er det norske avgiftssystemets feil – ikke Ducati.

Den nye modellen er nok ikke noe nytt, men snarere en forbedring. Ikke så rart når 2022-modellen er så bra som den faktisk er, da kan du nesten ikke gjøre noe annet enn å «tune» og det er nettopp det Ducati har gjort.

De vesentligste oppgraderingene består av adaptiv cruise control, lengere dempervei, ny utforming av front og vindskjerm, 30 liters tank, justert ergomoni med en forlenget seteramme og bedre benplass til pasasjeren.

Alle Mulktistrada V4-modellene har blitt fantastisk bra og modellene har derfor solgt veldig godt de siste årene. Dette er en moderne og teknologisk oppdatert motorsykkel som få konkurrenter kan matche, hovedsakelig fordi alt er så til de grader optimalisert, perfeksjonert og balansert.

Serviceintervallene er på hele 60.000 km og det er veldig bra, vi vet ikke hvor kostbart og omfattende denne servicen er, men med så lange intervaller får du uansett fordelt kostnaden oven flere år så gærnt kan det vel ikke bli!

Uansett, søker du nye kjøreopplevelser bør du definitivt sjekke ut dette materiellet.

Annonse
Annonse