Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

BSA kommer nå til Norge!

Erling Sande AS utvider sortimentet og blir BSA-importør.

Vi har skrevet om at det ikoniske engelske MC-merket BSA har gjenoppstått med indiske eiere (Mahindra Group). Nå er endelig norsk importør på plass. Erling Sande AS som fra før er importør for Suzuki, Peugeot og Zero utvider sortimentet og starter importen av BSA. Snart blir BSA Gold Star 650 å se i norske MC-butikker. Morten Gjestad hos Erling Sande AS opplyser at de første syklene kommer til landet i månedskiftet mai/juni.

Publisert:

Sist oppdatert: 23.03.2023 kl 13:58

Nyheten BSA Gold Star 650.

Nyheten BSA Gold Star 650.

Pressemelding fra Erling Sande AS:

"Endelig er ikoniske BSA tilbake i Norge! Det tradisjonsrike merket har produsert motorsykler siden 1910, og populære Gold Star rullet ut fra samlebåndene i England første gang allerede i 1938. Nå relanseres Gold Star 650 over hele verden - også i Norge!

BSA var verdens største MC-produsent etter andre verdenskrig, da merket også hadde tatt Triumph inn i porteføljen. Etter noen turbulente år er BSA altså endelig tilbake i Norge og det er veletablerte Erling Sande AS som er importør.

Første motorsykkelen som vi presenterer i Norge i 2023 heter BSA Gold Star 650. Et ikon som varmer et klassisk MC-hjerte bare ved sitt åsyn.

Vi gleder oss til å distribuere disse fantastiske ikoniske motorsyklene til det norske folk i årene som kommer. Å skape mc glede er det beste vi vet!

Informasjon om produkter og forhandlere vil finnes på vår nettside https://www.erling-sande.no/ om kort tid."

Annonse
Annonse