Annonse
Annonse
MC-avisa

Bli med Trygg MC på Rudskogen i mai

Trygg MC og Rudskogen venter på deg 24. mai. En dag på Rudskogen vil gjøre deg til en tryggere gatemotorsyklist og gi deg større utbytte av sesongen 2023. Det er imidlertid ikke et kurs for de som har en vordende roadracer i magen.
 Foto: Jarl Hole

Trygg MC og Rudskogen venter på deg 24. mai. En dag på Rudskogen vil gjøre deg til en tryggere gatemotorsyklist og gi deg større utbytte av sesongen 2023. Det er imidlertid ikke et kurs for de som har en vordende roadracer i magen. Foto: Jarl Hole

Onsdag 24. mai inviterer Trygg MC igjen til sitt populære førerutviklingskurs på Rudskogen motorsenter som ligger mellom Sarpsborg og Rakkestad. Motorsportveien 180, 1894 Rakkestad er den nøyaktige adressen for den som trenger det til sin GPS.

Publisert:

Sist oppdatert: 31.01.2023 kl 22:21

Dyktige og kunnskapsrike instruktører har vært kjennemerket for Trygg MC helt siden de startet førerutviklingskursene for gatemotorsyklister på Rudskogen og slik blir det selvsagt i år også.

Alle typer motorsykler og deltagere i alle aldre og av begge kjønn er velkomne til Rudskogen 24. mai.
 Foto: Jarl Hole

Alle typer motorsykler og deltagere i alle aldre og av begge kjønn er velkomne til Rudskogen 24. mai. Foto: Jarl Hole

Trygg MC har leid banen i tidsrommet 08:00 – 16:00 så det blir tidlig oppmøte klokken 07:30. For at kurset skal avvikles uten forsinkelser og med mest mulig banetid for den enkelte er det viktig å møte presis slik at Trygg MC får gjennomført støymåling, gruppeinndeling og en teoretisk gjennomgang før deltakerne kan rulle ut på banen. Det blir en pause for lunsj klokken 12:00 med muligheter for kjøp av mat og drikke.

Trygg MC avvikler kurset etter vegtrafikkloven og uvettig kjøring vil bli flagget av. For de som er i tvil om sin forsikring gjelder for førerutviklingskurs på bane kan det svare seg å sjekke ut dette med forsikringsselskapet sitt i forkant av arrangementet.

Uten støymåling slipper du ikke ut på banen. Det er også kontinuerlig støymåling på selve banen så her nytter det ikke med strake rør og støyende eksosanlegg.
 Foto: Jarl Hole

Uten støymåling slipper du ikke ut på banen. Det er også kontinuerlig støymåling på selve banen så her nytter det ikke med strake rør og støyende eksosanlegg. Foto: Jarl Hole

Det er også viktig å merke seg at det er strenge støyregler på Rudskogen som må overholdes. Alle syklene blir støymålt før man slipper ut på banen, og mens man kjører i form av en støymåler plassert ved start/mål langsiden. Strake rør, støyende slip-on potter og uoriginale eksosanlegg med liten eller ingen demping slipper erfaringsmessig ikke gjennom støymålingene. Trygg MC oppfordrer også alle deltagerne til å stille med gode dekk slik at det ikke oppstår uheldige situasjoner ute på banen.

Mellom kjørepassene er det tid for en diskusjon med instruktørene. Det er en svært nyttig del av kurset.

Mellom kjørepassene er det tid for en diskusjon med instruktørene. Det er en svært nyttig del av kurset.

Rudskogen har utviklet seg til å bli et fint anlegg med gode faciliteter. Her passerer en gruppe det gamle depoet og den gamle start/mål langsiden i retning «Storsvingen».
 Foto: Jarl Hole

Rudskogen har utviklet seg til å bli et fint anlegg med gode faciliteter. Her passerer en gruppe det gamle depoet og den gamle start/mål langsiden i retning «Storsvingen». Foto: Jarl Hole

Førerutviklingskurset koster kr 1.500,- pr deltager og påmelding sendes til:
tryggmc@gmail.com samtidig som du betaler inn kr 1.500,- til konto 2610 28 83585. Påmelding er bindende og du er først påmeldt når du har betalt inn beløpet.
Spørsmål kan rettes til tryggmc@gmail.com.

MC-avisa har deltatt på alle kursene i Trygg MC sin regi og vi oppfordrer våre lesere til å delta. Det er en fin start på sesongen og etter endt kjøring er du definitivt blitt en bedre og tryggere gatemotorsyklist. Det er ikke å forakte!

Vi ses på Rudskogen!

Annonse
Annonse