Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Banedag på Reve Gokart bane

Hvem sier at ungdommen kun sitter hjemme og gamer? Lørdag 13 mai arrangerte Holy Riders Sydvest banedag for mc-interesserte ungdommer i Stavangerdistriktet på Reve Gokartbane. Tilbud om gratis kjøring for de under 25, og billig for de over, kombinert med gratis grillmat viste seg å bli en suksess.

Publisert:

Sist oppdatert: 15.05.2023 kl 10:39

Flere av de yngste var på plass fra 10 om morgenen til 17 på ettermiddagen. Det ble lagt ned mange mil i løpet av dagen. I Holy Riders strekkes tydeligvis ungdomsbegrepet langt – så alle som er litt ungdom i hodet var velkomne og fikk lov å gi gass.

I løpet av dagen var omtrent 100 personer innom, og rundt 60 gatesykler fikk ristet av litt vinterstøv. Passene med lettmotorsyklene var uten tvil de største, og det rapporteres om store smil og god stemning både i depotet og på banen. Mange fikk kjent på hvor grensene gikk, og noen få fikk erfarte hva som skjer om de strekkes for langt. Heldigvis ble stort sett bare stolthet såret. Ved å ha investert i noe såret stolthet kombinert med økt kjøreferdighet kunne en dra av gårde inn i solnedgangen som en sikrere MC sjåfør.

Annonse
Annonse