ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Indian Veteranforenings sommermøte:

30 grader og stor stemning på Straand Hotel

Ca 50 Indian klenodier var samlet på Straand hotel denne helgen.

Nei heldigvis er ikke sommeren over, denne helgen var det er yrende liv ved Straand hotel i Vrådel, alle motorsyklisters HUB, stedet hvor alle veier og folk i fra nord, syd, øst og vest møtes for å dyrke felles interesse og lidenskap for motorsykkelen.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 14.08.2022 kl 14:12

En skikkelig autofil weekend.

Denne helgen hadde Indian sin Veteranforening sitt sommermøte og der var det mange kule veteraner med fot-clutch og håndgir fra både Norge og Sverige.

Indian-folket er velorganiserte og ryddige.

Disse gutta er bare drit-tøffe og kule.

Helt til å få hakeslepp av.

Her snakker vi klenodier som er produsert i tidsrommet 1900 til 1950, sykler som er produsert senere enn 1953 sliter med å få plass sier gutta med et smil. Mange av disse syklene er uerstattelige og har en markedsverdi på bortimot en milion norske kroner, dersom noen i det hele tatt tenker på å selge da!

Denne svensken mistet klenodiet sitt utfor en skrent på vei til Vrådal tidligere i dag, men heldigvis satt de ingen på hverken på sykkelen eller i sidevognen da den raste ned i ulendt terreng og måtte heises opp med kranbil. Eieren slapp heldigvis med kun minimale skader på forskjermen og en skramme i egen stolthet

Indian skal i 2023 arrangere det årlige «Indian International Rally» ved Straand Hotel i Vrådal i tidsrommet 3. – 6. august. Da ventes mer enn 300 veteransykler til hotellet og det skal avvikles et omfattende program i dette arrangementet.

Arne Bjørn Hoel er arrangementsgeneral og står for planlegging og gjennomføring i samarbeid med teamet som trengs for å løfte arrangementet neste år. MC-avisa skal informere alle leserne gjennom kommende vinter og vår slik at de som ønsker kan ta del i dette.

I helgen var det også mange andre team og grupper som fant veien til Straand og det hele fortonet seg som et Straand-treff i miniatyr, god stemning og mange lykkelige førere som nøt godværet og den varme asfalten i Telemark.

Stemningen på takterrassen var strålende og stigende med egen kortreist trubadur.

Breakout MC var på blå-tur og nøt dagen på varme Telemarksveier på fete sykler og mye godt humør.

Men det var ikke bare sværingene som kom til Straand denne helgen, også de lokale gutta som har tatt godt vare på sine Tempo Corvetter som de fikk i konfirmasjonsgaver for 50 år siden kastet glans over parkeringsplassen i helgen. Lidenskapelig og festlig og en smule uhøytidelig.

Torbjørn Bråthen og John Georg Nordahl viser stilt frem sine respektive konfirmasjonsgaver.

Så folkens, ingen grunn til å gå av gassen, asfalten er fortsatt varm og grusen støver enda. Vi har ennå noen gode måneder igjen av sesongen og disse skal nytes. Bruk tiden godt og nyt livet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse