Annonse
Annonse
MC-avisa

Nyheter fra SW-Motech

Pressemelding: «For 2021-sesongen har SW-Motech mange spennende produkter i den nye PRO serien. PRO serien er en videreutvikling av den rimelige og svært populære universale bagasjeløsningen fra SW-Motech som er laget i kraftig nylon.

Publisert:

Pressemelding:

«For 2021-sesongen har SW-Motech mange spennende produkter i den nye PRO-serien. PRO-serien er en videreutvikling av den rimelige og svært populære universale bagasjeløsningen fra SW-Motech som er laget i kraftig nylon. I serien finner man tankvesker, side/salvesker og diverse vesker til å ha bak på sykkelen. Det som spesielt kjennetegner disse produktene, er at de passer 99 % av alle motorsykler med kun små tilpasninger med rett tank-ring og rett feste for Blaze-sidevesker.

Med PRO-serien løfter SW-Motech all nylonbagasjen opp til et nytt nivå både når det gjelder design, kvalitet og praktiske løsninger. Veskene har nå fått et mer moderne design og nye farger – det går i svart, rødt og grått. De har jobbet mye med aerodynamikken, og de fleste modellene har nå fått en stivere konstruksjon slik at de holder den optimale fasongen selv om de er tomme.

MOLLE (Modular lightweight loadcarrying system), opprinnelig laget for militæret for å montere sammen utstyr. Dette gjør det mulig å enkelt montere tilleggsutstyr til veskene, som mobilholdere, kartmapper eller ekstra vesker. Molle er nå en viktig del av de fleste produktene i den nye PRO-serien, og det er ikke bare praktisk, men ser også tøft ut og har blitt et viktig designelement.

For tankveskene i PRO-serien, er den viktigste nyheten det nye festesystemet. Det er nå ekstremt enkelt å feste og løsne tankvesken fra sykkelen. Magneter gjør at vesken alltid plasseres i riktig posisjon på tank-ringen og dermed en sikker montering. De har også utviklet magnetiske tankvesker, slik at behovet for tank-ring forsvinner (forutsetter selvsagt tank i metall). Enkelte modeller støtter nå strøm gjennom tank-ringen, slik at man kan lade for eksempel telefonen inni tankvesken når man kjører. Tankveskene var først ut i den nye PRO-serien og kom i 2020, og har allerede rukket å bli testvinner iblant annet Motorrad, og en ny kundefavoritt.

Oversikt over produktene:

SW-Motech PRO tankvesker:

Kommer i størrelser fra 3–20 liter, i modellene PRO Micro 3-5L, PRO Daypack 5-8L (også som ren magnetisk feste, uten bruk av tankring, da med 6-9L kapasitet), PRO Yukon* WP 6L (denne er vanntett), PRO Sport 12-17L, PRO Engage 7-10L, PRO City 11–14L, PRO Enduro* 12–15L, PRO Enduro WP* (denne er vanntett) PRO Trial 13–18L og PRO GS 16–20L (spesielt tilpasset tankfasongen på BMW GS 1200-serien).

  • disse modellene festes med stropper og ikke tankring. De kan dermed lett flyttes fra sykkel til sykkel.

SW-Motech PRO Blaze sidevesker:

Det som skiller PRO serien av Blaze til den foregående Blaze-serien, er i all hovedsak nytt design/farger og at den har blitt stivere for å bedre holde fasongen og aerodynamikken når den er tom. Det geniale festesystemet til Blaze-veskene klarte de ikke å forbedre, rett og slett fordi det er optimalt slik det er. Blaze veskene rommer til sammen 40L, og passer 99 % av alle motorsykler kun ved tilpasning av bøylefeste. Dette er en av våre bestselgere.

SW-Motech Tailbags:

Denne serien består av PRO Cargobag 50L, PRO Rearbag 22–34L, PRO Rackpack 32–42L* og PRO Roadpack 8–14L. Dette er universale vesker som festes med stropper. Alle har nå fått nytt design og det nye MOLLE-systemet for lett montering av for eksempel ytterligere bagasje.

  • kan også monteres på SW-Motech sine festebraketter.»

Importør er Alf Graarud Motor AS. Du finner dem på: www.agmshop.no

Annonse
Annonse