ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Nyheter fra Alf Graarud Motor AS

Pressemelding, Alf Graarud Motor AS. "AGMShop er først ute som Fasthouse forhandler i Norge og Sverige. Dette er et nytt merke i begge land, og vi er veldig glad for at vi nå kan tilby disse produktene til våre kunder. Fasthouse er et anerkjent Amerikansk merke fra California med høy stjerne i crossmiljøet, de lager førerutstyr til motocross, spesielt da trøyer, bukser og hansker. De har også blant annet et samarbeid med Bell Helmets og har utviklet egne crosshjelmer basert på Bell Moto-9, m

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Alf Graarud Motor AS.

"AGMShop er først ute som Fasthouse forhandler i Norge og Sverige. Dette er et nytt merke i begge land, og vi er veldig glad for at vi nå kan tilby disse produktene til våre kunder.

Fasthouse er et anerkjent Amerikansk merke fra California med høy stjerne i crossmiljøet, de lager førerutstyr til motocross, spesielt da trøyer, bukser og hansker. De har også blant annet et samarbeid med Bell Helmets og har utviklet egne crosshjelmer basert på Bell Moto-9, med Fasthouse sitt eget unike design. Fasthouse har også et større utvalg av utstyr til yngre førere.

AGMShop tilbyr trøyer og noe fritidstøy, hansker, bukser og hjelmer fra Fasthouse i nettbutikkene www.agmshop.no og www.agmshop.se, og i butikken vår i Sarpsborg."

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse