ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Nyhet! Husqvarna Svartpilen 125

Ifølge de store motorsykkel-nettsidene melder Husqvarna seg også inn i 125 cc kampen og lanserer deres innstegsmodell Husqvarna Svartpilen 125.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Tekst: Oddbjørn Myklebust.

Svartpilen-konseptet har vist seg å appellere til mange unge, derfor kan dette bli en meget interessant nyhet inn i dette segmentet. Husqvarna benytter seg av det meste fra KTM, og gjør det igjen. Det meste er hentet fra «Babyduken» KTM Duke 125, men som på de andre Svartpilen modellene, forskjellen ligger i det ytre designet.

Motoren, den samme som KTM Duke 125, leverer 15 hk ved 9500 omd og har et dreiemoment på 12 Nm ved 7500 omd. Toppfarten er oppgitt til 100 km/t. Rammen skal også være den samme. Andre funksjoner inkluderer en sekstrinns girkasse, LED-lys, en veldig lett og brukervennlig clutch, WP Apex-fjæring, ByBre-bremser og Pirelli Scorpion Rally STR dekk.

Prisen har ennå ikke blitt offisielt kunngjort, men i Europa snakkes det om ca 5.000 euro. Hva den blir på det norske markedet vet vi også lite om, men noen motorsykkel-nettsider hevder at den vil bli priset som KTM Duke 125 som i dag koster 51.400,-.

Per nå ligger det ikke noen informasjon om denne nyheten på Husqvarnas hjemmeside, men ifølge rykter skal den komme for salg allerede i 2021.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse