ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Nye versjoner av BMW NineT

Det kommer minst to nye versjoner av BMW NineT neste år. Sertifiseringspapirer fra USA forteller at modellrekken for 2016 blir på 4 stk: I tillegg til NineT og NineT Scrambler kommer det to nye som kalles Pure og Racer. Pure blir etter alt å dømme økonomiversjonen med samme 110 hesters, 1170 cc luftkjølte motor som de øvrige, men med bremser og fjæring av lavere spesifikasjon enn de to eksisterende modellene. Pure er ment å sørge for at NineT konseptet appellerer til en bredere brukergruppe, p

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det kommer minst to nye versjoner av BMW NineT neste år. Sertifiseringspapirer fra USA forteller at modellrekken for 2016 blir på 4 stk: I tillegg til NineT og NineT Scrambler kommer det to nye som kalles Pure og Racer.

Pure blir etter alt å dømme økonomiversjonen med samme 110 hesters, 1170 cc luftkjølte motor som de øvrige, men med bremser og fjæring av lavere spesifikasjon enn de to eksisterende modellene. Pure er ment å sørge for at NineT konseptet appellerer til en bredere brukergruppe, pluss være en suveren lavpris plattform for custombyggere.

Racer er i motsatt ende når det gjelder utseende. Stylingen er ment som en tributt til R90, og den ligner en del på Roland Sands konsept fra 2013. Det blir en sportslig sak med halvkåpe, clip-on og cafèracer sete. Fjæring og bremser vil imidlertid være de samme som på Pure, og det forventes en pris på linje med Scrambler.

Så langt foreligger det ikke dokumentasjon på den GS-inspirerte Lac Rose-versjonen. Det kan tyde på at den vil få en motor med egen tuning og derfor krever separat godkjenning. GS varianten dukker sannsynligvis ikke opp før sent 2017.

Som bildene viser: Dette er spennende sykler og det skulle ikke forbause om de slår an! Spesielt racer...?

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse