ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

Nye Suzuki V-Strom overrasker og begeistrer MC-pressen

MC-journalister fra fire kontinenter var denne uken samlet i Marbella i Spania for å teste splitter nye Suzuki DL1050XT V-Strom. Sykkelen ble presentert på EICMA i oktober 2019 og skapte allerede da begeistring. Tekst: Ole-Andreas Isdahl. Foto: Suzuki. Japanerne har en sterk forankring til egen kultur og historie, og det var lett å se at linjen fra Paris–Dakar og Katana var tatt videre i den nye touringbomben. Dette er en veldig viktig modell for Suzuki som virkelig trenger et nytt flaggskip

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

MC-journalister fra fire kontinenter var denne uken samlet i Marbella i Spania for å teste splitter nye Suzuki DL1050XT V-Strom. Sykkelen ble presentert på EICMA i oktober 2019 og skapte allerede da begeistring.

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

Foto: Suzuki.

Japanerne har en sterk forankring til egen kultur og historie, og det var lett å se at linjen fra Paris–Dakar og Katana var tatt videre i den nye touringbomben. Dette er en veldig viktig modell for Suzuki som virkelig trenger et nytt flaggskip til touringsegmentet. Markedet forventer nemlig nå mere enn det den forrige modellen DL1000 klarer å levere. V-Strom har nå vært gjennom en vesentlig oppgradering av design, ergonomi, elektronikk, motormapping med justeringsmuligheter av traction, bremser og et helt nytt instrument, og den fremstår som en helt annen og moderne motorsykkel.

Japanerne hadde denne uken virkelig lagt godt til rette for kjøring i alle fasonger, i et terreng som på alle måter var utfordrende og svært godt egnet til å ta sykkelen til tålegrensen. Touring- og adventuresykler har som regel et bredt bruksområde, og må selvfølgelig testes deretter. Vi fikk virkelig prøvd sykkelen godt, og begeistring og stemning steg for hver pause vi fikk. Det var bare brede smil å se, og alle vi snakket med var veldig fornøyd med resultatet. Nye V-Strom 1050 er nemlig vesentlig lettere og smidigere enn sin forgjenger, og den er like fin i byen som til touring eller gruskjøring.

Disse testene gjennomføres gjerne i litt friske takter, og både sykler og førere får prøvet tålegrensen. Vi merket oss kjapt at den nye V-Strom var lett, veldig mobil og usedvanlig trygg og forutsigbar. Den har helt fantastiske kjøreegenskaper, og det er nesten umulig å finne noe du ikke liker eller er misfornøyd med. De nye førerstøttesystemener fungere glimrende og bidrar til at motoren leverer enda bedre enn før, og en samlet MC-presse er enige om at sykkelen så definitivt leverer mer enn det vi forventet.

Vil du lære mer om det nye sjarmtrollet, kan du lese hele testen i MC-avisa nr. 3-20 som kommer ut i slutten av februar!

Nøkkelord

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse