Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

NYE nyheter fra Triumph, KTM og Kawasaki

26. januar skal ifølge utenlandsk presse være den magiske datoen da ting skjer. Hvorfor alle sammenfaller på en og samme dato, vet vi ikke noe om, men det skal være noen skikkelige godbiter underveis.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 13.02.2021 kl 12:33

Tekst: Oddbjørn Myklebust.

Ryktene har versert lenge om en større utgave av Speed Triple. Triumph skal nå være klar til å dra lakenet av Speed Triple 1200, en streetfigter som garantert vil bli lagt merke til.

KTM 1290 Super Adventure R har også vært nevnt på ryktebørsen, og nå skal den være her. Det forventes at den neste generasjon Super Adventure R/S vil være tilnærmet lik Ducatis nye Multistrada V4 hva teknologi, motorkraft og offroadegenskaper angår.

Kawasaki har lovet åtte nye modeller for 2021, og flere av de ble presentert i november. Nå kommer KLX650 som forventes å være en oppdatert KLX300.

Vi kommer selvfølgelig tilbake med en bredere dekning av disse nyhetene så snart lanseringen er overstått. Vi må som nevnt tidligere vente til 26. januar før det skjer.

NB! Når vi først er inne på lanseringer. I morgen, tirsdag 19. januar, viser Harley-Davidson sitt modellprogram for 2021. Dette blir en virtuell forestilling. Gå inn på www.harley-davidson.no og registrer deg hvis du har ønsker om å følge begivenheten. Harley har brukt uttrykket nye modeller, altså flertall, så da forventer vi og håper at det er mer enn Pan America som blir lansert. På morgendagens arrangement vil nok Pan America bli omtalt, men den endelige presentasjonen med den viktigste informasjonen; vekt, pris, leveringsdato og full teknisk informasjon får vi ikke før 22. februar, også det på en virtuell pressekonferanse.

Annonse
Annonse