ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Nye modeller fra Honda og Triumph

Honda har sluppet den første av det som sannsynligvis er en rekke såkalte teaser-videoer, og alle antakelser år ut på at det dreier seg om en ny Gold Wing. Nå er ikke dette veldig nytt – det har vært sånn omtrent bekreftet at ny Wing kommer i år, men denne videoen fra Honda har fokus på langtur og i tillegg viser den glimt av den aller første Gold Wing 1000 cc. Derfor er det all grunn for Wing-fans til å være klar med lommebok og møte opp hos forhandler etter EICMA i Milano. Triumph er også fr

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Honda har sluppet den første av det som sannsynligvis er en rekke såkalte teaser-videoer, og alle antakelser år ut på at det dreier seg om en ny Gold Wing. Nå er ikke dette veldig nytt – det har vært sånn omtrent bekreftet at ny Wing kommer i år, men denne videoen fra Honda har fokus på langtur og i tillegg viser den glimt av den aller første Gold Wing 1000 cc. Derfor er det all grunn for Wing-fans til å være klar med lommebok og møte opp hos forhandler etter EICMA i Milano.

Triumph er også frempå, men de spesifiserer at det dreier seg om en ny Speedmaster, og at denne skal lanseres 3. oktober – samme dag som fabrikken åpner sitt nye Visitors Centre. Det gis ikke mye informasjon i videoen, men fothvilere langt framme og eikehjul er på plass. Motormessig kan det være 900-motoren, men det er mer sannsynlig at 1200-motoren – som også brukes i Bonneville og Bobber – er den som blir brukt. Uansett, 3 oktober vet vi hva det er.

Følg med!

OBS: Bildet viser den gamle Triumph Speedmaster-modellen – IKKE den nye.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse