ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Nye farger på supersportmodellene YZF-R6, YZF-R3 og YZFR125

Pressemelding, Yamaha Motor.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Yamahas R-World har det mest komplette utvalget av supersportsmotorsykler. Det enestående utvalget i R-serien for 2020 er inspirert av Yamahas M1 MotoGP-sykkel og ledes av flaggskipet YZF-R1M og YZF-R1 og gir alle spenningssøkende førere muligheten til å raskt bli bedre og gå helt til topps.

For modellåret 2020 vil YZF-R6, YZF-R3 og YZF-R125 inkludert Icon Blue-versjonen som er i tråd med det offisielle Yamaha racing teamet i verdensmesterskapet, som ytterligere forsterker de sterke familiebåndene til R-serien og understreker deres rene racing-DNA.

Fargealternativer for 2020:


YZF-R6:

Icon Blue

Midnight Black

YZF-R3:

Icon Blue

Midnight Black

YZF-R125:

Icon Blue

Competition White

Tech Black

Originaltilbehør – det beste utvalget og den beste kvaliteten:

Yamaha R-serie førere kan gjøre sykkelen til sin egen ved å montere en rekke originaltilbehør som er utviklet spesielt for disse eksklusive supersportmodellene. Spesifikt for YZF-R3- og YZF-R125-modellene er en sportspakke med tilbehør tilgjengelig - et eksklusivt sett med originaltilbehør som har blitt nøye utvalgt av Yamaha.

Denne sportspakken består av en nummerskiltholder, skjerm, LED-blinklyssett, sideglidere og en tankpad. Den gir ikke bare YZF-R3 og YZF-R125 et skarpere utseende og en skarpere følelse - den fremhever også den nære forbindelsen mellom disse lette supersportsyklene og Yamahas vinnende WSBK- og WorldSSP-racere.

Konfigurer en virtuell Yamaha med MyGarage-appen:

Med den gratis MyGarage-appen kan Yamaha R-serieentusiaster konfigurere den ultimate Yamaha-supersportmodellen i 3D.

MyGarage-brukere kan lagre og dele de virtuelle syklene med tilbehør, og de kan også sende den valgte konfigurasjonen til en Yamaha-forhandler som vil montere det valgte originaltilbehøret til kundens nye eller brukte R-sykkel.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet #Yamaha

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse