ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Nye Bluetooth kommunikasjonsenheter fra Cardo

Pressemelding, Duell Bike-Center Oy. Cardo kunngjør et nytt produktutvalg som vil sette en ny standard for Bluetooth kommunikasjonsenheter. Cardo Systems, den globale markedslederen innen trådløs hjelmkommunikasjon for motorsykkelførere, kunngjorde i dag et helt nytt utvalg av Bluetooth-kommunikasjonsenheter, og hevet med det nok engang listen med hensyn til kvalitet og innovasjon.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding, Duell Bike-Center Oy.

Cardo kunngjør et nytt produktutvalg som vil sette en ny standard for Bluetooth kommunikasjonsenheter.

Cardo Systems, den globale markedslederen innen trådløs hjelmkommunikasjon for motorsykkelførere, kunngjorde i dag et helt nytt utvalg av Bluetooth-kommunikasjonsenheter, og hevet med det nok engang listen med hensyn til kvalitet og innovasjon.

Med Cardos fortsatte engasjement overfor sine kunder, bekrefter det nye utvalget selskapets posisjon i markedet som det beste alternativet for dem som krever å få mest mulig ut av kjøringen. Den mest avanserte Bluetooth 5.2-brikken på markedet vil nå være integrert i alle enheter, og det bringer en helt ny generasjon av produkter med en rekke forskjellige funksjoner som standard, som for eksempel trådløse programvareoppdateringer uten behov for kabler. Standarder for rask lading betyr at du kan fokusere på turen som ligger foran deg. 20 minutter med lading gir brukere to timer med kjøretid.

Cardo Spirit er et helt nytt produktutvalg og har alle kvalitetene som har gjort Cardo kjent som det kvalitetsmerket det er i dag, til en utrolig lanseringspris på bare 99 euro. Spirit er basert på den siste Bluetooth-teknologien og har alle vesentlige funksjoner som en ung, urban fører har behov for, og kombinerer dem med makeløst detaljfokus, konstruksjonskvalitet og holdbarhet. Med evnen til å knytte sammen to førere inntil en avstand på 400 m, gjør den det mulig for føreren å fokusere på kjøringen og dra nytte av sømløs tilkopling.

Cardo Spirit HD utgjør en uslåelig pakke, med alt en fører noen gang vil ønske seg fra en Bluetoothkommunikasjonsenhet, til en rimelig pris. Spirit HD er basert på den aller siste Bluetooth-teknologien og er kombinert med funksjoner som kvalitetslyd fra kraftige, 40 mm store HD-høyttalere, FM-radio og 13 timers taletid.

Cardo Freecom 2x etablerer seg som midtsjiktet og den absolutte favoritten i produktutvalget, som den beste Bluetooth-kommunikasjonsenheten for to førere. Andre fordeler omfatter førsteklasses lyd fra Sound by JBL, live intercom og analog skubbebryter. Cardo Freecom 2x setter en ny standard for Bluetoothkommunikasjonsenheter med funksjoner som live intercom, automatisk tilkopling for to førere, med bedre lyd enn noen gang. Cardo Freecom 2x er også vanntetthet og programvaren kan oppdateres trådløst, noe som gir ekstra merverdi til en allerede utrolig pakke.

På øverste hylle i det nye produktutvalget, posisjonerer Cardo Freecom 4x seg som verdens beste, fullfunksjonelle Bluetooth-kommunikasjonsenhet for opptil 4 førere. Alle fordelene og egenskapene du kan vente deg fra Cardo er standard, og i tillegg er det automatisk tilkopling for fire førere, med bedre lyd enn noen gang – Freecom 4x er den ideelle førsteklasses Bluetooth-ledsageren for enhver tur.

Alon Lumbroso, Chief Executive Officer, Cardo Systems, sa: "Vi er veldig stolte av og entusiastiske til å kunne skifte ut hele Bluetooth-utvalget vårt med to nye og spennende produktfamilier. Cardo Spiritutvalget setter en ny standard for førere og vårt Cardo Freecom x -utvalg hever listen ved å posisjonere seg som verdens beste kommunikasjonssystem på markedet. Uansett hva eller hvordan du kjører, er vi sikre på at vi har en kommunikasjonsenhet for alle."

Det nye produktutvalget vil være på lager hos Duell i midten av desember!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse