ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Nydelig MC-vær på Vårmønstringen i Lillestrøm

Nå er Vårmønstringen i Lillestrøm godt i gang. Været er upåklagelig, og mange har funnet veien til parkeringsplassen til Norges Varemesse for å se og prøvekjøre MC-modeller og gå innom standene. Kom innom i dag (lørdag) eller i morgen (søndag), da vel! – Vi flytter MC-messen ut i friluft og nå kan publikum faktisk få lov til å prøvekjøre de forskjellige motorsyklene. Dette er første gang en slikt arrangement blir gjennomført i Norge, sier Tommy Larssen, prosjektleder for MC-messen hos Norges Var

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Nå er Vårmønstringen i Lillestrøm godt i gang. Været er upåklagelig, og mange har funnet veien til parkeringsplassen til Norges Varemesse for å se og prøvekjøre MC-modeller og gå innom standene. Kom innom i dag (lørdag) eller i morgen (søndag), da vel!

– Vi flytter MC-messen ut i friluft og nå kan publikum faktisk få lov til å prøvekjøre de forskjellige motorsyklene. Dette er første gang en slikt arrangement blir gjennomført i Norge, sier Tommy Larssen, prosjektleder for MC-messen hos Norges Varemesse, i pressemeldingen som vi gjenga for noen dager siden.

I tillegg til mulighet for prøvekjøring på vei, er det også en egen bane på området hvor man kan prøve sine ferdigheter. MC-messen samarbeider med den lokale trafikkskolen Lærer'n for å gjennomføre dette. Her finner man også et tilbud for dem uten MC-lappen, der man kan prøve å kjøre for første gang.

Sted: Norges Varemesse (parkeringsplassen foran messebygget)
Tidspunkt: lørdag 6. mai (10-17) søndag 7. mai (10-16)

På bildet: Tommy Larssen fra Norges varemesse.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse