Annonse
Annonse
MC-avisa

Nyåpning av AGM – Tusen gjester gjestet trettisjuåring!

Østfoldinger er det mange av. Og mange av disse igjen har åpenbart en genuin interesse for motorsykler. For da Alf Graarud inviterte til nyåpning av sin MC-forretning AGM (Alf Graarud Motor AS), kom folk i lassevis. Av: Tore Huseby. Tusen gjester kom denne lørdagen, og det var både kake og pølser nok til alle, med passende drikke dertil. Passende pølsevin er forresten Mozell eller Cava, etter hva jeg kunne registrere under mitt besøk! Importører imponerer: Blant de inviterte var også representa

Publisert:

Østfoldinger er det mange av. Og mange av disse igjen har åpenbart en genuin interesse for motorsykler. For da Alf Graarud inviterte til nyåpning av sin MC-forretning AGM (Alf Graarud Motor AS), kom folk i lassevis.

Av: Tore Huseby.

Tusen gjester kom denne lørdagen, og det var både kake og pølser nok til alle, med passende drikke dertil. Passende pølsevin er forresten Mozell eller Cava, etter hva jeg kunne registrere under mitt besøk!

Importører imponerer:

Blant de inviterte var også representantene fra samtlige importører – med alle fire merker, ikke smør, men motorsykkelmerker. Det ble vist en omfattende presentasjon av begge de nye, enda større, men likevel atskillig lettere modellene av Rocket 3 fra Triumph, samt nye Daytona av et ytterst begrenset opplag. Det blir laget kun 765 stykker av denne, og bare fire kommer til Norge.

Nyåpningskaka var god.

Vi fikk dessuten se nye Bobber TFC av den spesialdesignede typen. TFC betyr Triumph Factory Custom og tilsvarer formodentlig det samme som H-D sine CVO-modellene der kunden bestemmer en rekke detaljer om hvordan den ferdige sykkelen skal se ut. Til en solid pris, får vi anta.

Nye Rocket 3 her modellen med framflytta fotpinner.

Dessuten fantes det et par utgaver av Yamaha Ténéré 700, der den ene var pyntet for tøff bruk, og sist, men ikke minst et par velutstyrte utgaver av Honda Africa Twin. På denne var jeg mest imponert over all knappelasjen. Jeg mintes med vemod min første Tempo Standard, som ikke hadde en eneste knapp. Ikke engang en stoppknapp hadde den!

Om Kawasaki presenterte noe fikk jeg ikke med meg i folkehavet, men, blant mye annet, imponerende Kawasaki H2, sto på plass i grønnblank lakk og heftig neonlys.

Det fylles raskt opp med gjester.

Merkebevissthet:

Det er altså de japanske merkene Kawasaki, Yamaha og Honda som føres, sammen med britiske Triumph. Dette mener daglig leder Lene Graarud er i takt med kundenes ønsker og behov og det selges både landeveis og crossykler, som jo firmaet lenge har vært kjent for.

Daglig leder Lene Graarud.

Hvorfor bursdag?

Årsaken til festivitasen var at firmaet nå har utvidet lokalene kraftig. Fra et beskjedent kjellerlokale på Borgenhaugen i 1982, er AGM i dag etter trettisju år i bransjen et digert bygg på hele totusensekshundre kvadratmeter! Et helt mål er satt av til å stille ut motorsykler. Resten er utstyrsbutikk, verksted med seks arbeidsstasjoner, samt to hundre sykler til vinterlagring for de kundene som ønsker dette.

Verkstedet finner vi nedenunder.

Bedre dager:

Mange kunder som liker motorsykler, sammen med et firma som lever og ånder for tohjulslivet, kan ikke annet enn å bli en god match. Det er heller ingen ulempe at samtlige, både kunder og ansatte, får bedre forhold og mer plass til å nyte alle sider av motorsykkellivet. Både det å gå og myse på spennende sykler, kjenne og prøve MC-klær og titte på kvaliteten i annet utstyr. Nettbutikk er vel og bra, men et levende miljø er enda bedre.

Vinterlagring er populært.

Og var det noe MC-Avisa virkelig merket denne dagen, så var det dette: MC livet i Østfold under AGM sin paraply, både lever og blomstrer i aller beste velgående. Daglig leder Lene Graarud er en rasende effektiv og ikke minst ung representant for MC-bransjen! Det er slikt som borger for et langt og lykkelig MC-liv.

Vi gratulerer med vellykket nyåpning, og et flott og representativt lokale for virksomheten!

#Nyhet

Annonse
Annonse