ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Nyåpning av AGM – Tusen gjester gjestet trettisjuåring!

Bedre dager:

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Østfoldinger er det mange av. Og mange av disse igjen har åpenbart en genuin interesse for motorsykler. For da Alf Graarud inviterte til nyåpning av sin MC-forretning AGM (Alf Graarud Motor AS), kom folk i lassevis.

Av: Tore Huseby.

Tusen gjester kom denne lørdagen, og det var både kake og pølser nok til alle, med passende drikke dertil. Passende pølsevin er forresten Mozell eller Cava, etter hva jeg kunne registrere under mitt besøk!

Nyåpningskaka var god.

Vi fikk dessuten se nye Bobber TFC av den spesialdesignede typen. TFC betyr Triumph Factory Custom og tilsvarer formodentlig det samme som H-D sine CVO-modellene der kunden bestemmer en rekke detaljer om hvordan den ferdige sykkelen skal se ut. Til en solid pris, får vi anta.

Nye Rocket 3 her modellen med framflytta fotpinner.

Dessuten fantes det et par utgaver av Yamaha Ténéré 700, der den ene var pyntet for tøff bruk, og sist, men ikke minst et par velutstyrte utgaver av Honda Africa Twin. På denne var jeg mest imponert over all knappelasjen. Jeg mintes med vemod min første Tempo Standard, som ikke hadde en eneste knapp. Ikke engang en stoppknapp hadde den!

Om Kawasaki presenterte noe fikk jeg ikke med meg i folkehavet, men, blant mye annet, imponerende Kawasaki H2, sto på plass i grønnblank lakk og heftig neonlys.

Det fylles raskt opp med gjester.

Daglig leder Lene Graarud.

Verkstedet finner vi nedenunder.

Vinterlagring er populært.

Og var det noe MC-Avisa virkelig merket denne dagen, så var det dette: MC livet i Østfold under AGM sin paraply, både lever og blomstrer i aller beste velgående. Daglig leder Lene Graarud er en rasende effektiv og ikke minst ung representant for MC-bransjen! Det er slikt som borger for et langt og lykkelig MC-liv.

Vi gratulerer med vellykket nyåpning, og et flott og representativt lokale for virksomheten!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse