ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny Yamaha Tricity 300

Yamaha har nå sluppet en ny trehjuleren Tricity 300 som kan kjøres med bilsertifikat (tatt før 2013). Dette betyr at denne modellen går rett inn i markedet som har vært dominert av Piaggio sine MP3-modeller. Her følger pressemeldingen fra Yamaha: "Ny trehjuls modell fra Yamaha retter seg mot den eksklusive Urban Mobility-sektoren Yamaha er et av de ledende navnene innen trehjuls motorsykkelteknologi, og selskapet er nå klare til å revitalisere Urban Mobility-segmentet med nye Tricity 300, en

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Yamaha har nå sluppet en ny trehjuleren Tricity 300 som kan kjøres med bilsertifikat (tatt før 2013). Dette betyr at denne modellen går rett inn i markedet som har vært dominert av Piaggio sine MP3-modeller.

Her følger pressemeldingen fra Yamaha:

"Ny trehjuls modell fra Yamaha retter seg mot den eksklusive Urban Mobility-sektoren

Yamaha er et av de ledende navnene innen trehjuls motorsykkelteknologi, og selskapet er nå klare til å revitalisere Urban Mobility-segmentet med nye Tricity 300, en førsteklasses flerhjulsmodell som tilfører denne viktige delen av det europeiske markedet en frisk, ny look.

Yamahas designere har trukket veksler på den inngående kunnskapen fra utviklingen og produksjonen av Tricity 125 og NIKEN LMW-modeller (Leaning Multi Wheel) og har laget en elegant, moderne og dynamisk trehjuls scooter som sikter seg inn mot den mest eksklusive delen av markedet. Tricity 300, som er nært basert på 3CT-prototypen, som ble gjenstand for stor interesse da den ble stilt ut for første gang i 2018, står klar til å gjøre et godt inntrykk i 2020 med sine klasseledende spesifikasjoner,

konkurransedyktige pris og uovertrufne kvalitet.

Tricity 300: Lett å kjøre og kan brukes av bilførere med B-klassesertifikat:

Denne nye trehjuls Urban Mobility-scooteren er utstyrt med en «BLUE CORE»-motor i tillegg til en modellspesifikk LMW-styrekobling. Tricity 300s har forhjul som lener innover, noe som gir naturlige og sikre svingegenskaper, og den store trekkraften som de to forhjulene leverer, forsterker følelsen av stabilitet, selv på våte og glatte veier.

Noe av det mest forlokkende ved den nye Tricity 300 er at den kan kjøres av personer med B-bilsertifikat - noe som gjør den til en av de mest tilgjengelige Urban Mobility-modellene fra Yamaha som kan appellere til et helt nytt publikum.

Med en elegant design sikter Tricity 300 seg direkte inn mot den mest eksklusive delen av Urban Mobility-segmentet. I motsetning til mange nåværende flerhjulsmodeller forventer Yamaha at mesteparten av etterspørselen vil komme fra stil- og teknologibevisste pendlere som er ute etter et nyskapende, tilgjengelig og praktisk alternativ til bilen.

Farger:

Tricity 300 vil være tilgjengelig i Tech Kamo, Nimbus Grey og Matt Grey."

#Nyhet #Yamaha

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse