ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny verdensrekord – på bakhjulet

Japaneren Masaru Abe har nettopp satt ny verdensrekord i å kjøre på bakhjulet. Maskinen han brukte var noe så usannsynlig som en Yamaha Jog scooter, og den nye rekorden er på rett over 500 km(!!). Åstedet for utholdenhetsprøven var Kawaguchi Auto Race-banen i Saitama i Japan. Den iherdige japaneren kjørte eksakt 500,5322 kilometer, noe som fullstendig smadret den gamle rekorden på 331,0195 km. Abe holdt scooteren på bakhjulet i hele 8 timer, 18 minutter og 43 sekunder. Egentlig hadde han tenkt å

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Japaneren Masaru Abe har nettopp satt ny verdensrekord i å kjøre på bakhjulet. Maskinen han brukte var noe så usannsynlig som en Yamaha Jog scooter, og den nye rekorden er på rett over 500 km(!!). Åstedet for utholdenhetsprøven var Kawaguchi Auto Race-banen i Saitama i Japan.

Den iherdige japaneren kjørte eksakt 500,5322 kilometer, noe som fullstendig smadret den gamle rekorden på 331,0195 km. Abe holdt scooteren på bakhjulet i hele 8 timer, 18 minutter og 43 sekunder. Egentlig hadde han tenkt å kjøre 600 km, men smerte og ubehag tok overhånd, og Abe måtte sette ned framhjulet. Men han sikret seg en suveren rekord, og det er ikke mange som gjør det. I hvert fall ikke på den måten og med den redskapen.

Etter stuntet erklærte en utmattet japaner: «Jeg har aldri hatt det så vondt noen gang. Begge armene var numne av smerte, og jeg hadde mistet all følelse i dem. Synet var uskarpt, og jeg var bare delvis bevisst. I tillegg var jeg fullstendig dehydrert, noe jeg aldri har opplevd før.»

Det høres rimelig ut det, herr Abe…

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse