Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Ny utgave av MC-avisa i salg nå

Vi har passert det som blir regnet som den første vårdagen, noe som betyr: NY MC-SESONG! Vi i MC-avisa gleder oss, og flere av våre medarbeidere har allerede rullet årets første mil, ja ganske mange faktisk. Her er en ny utgave fullstappet av spennende MC-stoff.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 12.03.2021 kl 11:06

Tekst: Oddbjørn Myklebust.

Redaktør Oddbjørn Myklebust sammen med MC-avisas Tor Henry Omland var ute og testet bestselgeren her om dagen. Da er det selvfølgelig Yamaha MT-07 vi snakker om. 2021-utgaven er oppgradert med Euro 5-motor og flere designmessige forandringer. Det er lett å forstå hvorfor dette er bestselgeren i flere europeiske markeder.

Bransje: MC Oslo har fått nye eiere. Kåre Vaskinn har solgt seg ut etter 38 år i bransjen. Vår mann Jarl Hole har tatt en prat med Kåre og de nye eierne, Kim Harald Jøranli, Andreas Martinussen og Erik André Vee.

I år feirer Moto Guzzi 100-årsjubileum. Tidligere redaktør Victor Øvregaard har laget en artikkel om historien. Guzzi har laget utrolig mye forskjellig i løpet av disse årene, og til tider har de vært riktig så inovative.

I får faste spalte "Litt lett" har Jon Asgeir Lystad denne gangen testet Aprilia SX125. En supermotard som er virkelig morsom å kjøre. Den liker turtall.

MC-huset Nydal feirer 50 år – eller rettere sagt er det 50 år siden Per Almestrand overtok driften av MC-verkstedet "Engeli’s Efterfølger" – og i den anledning har Jon Asgeir Lystad avlagt et besøk for å se hvordan det står til med 50-åringen. Overskriften er "Aktiv jubilant", så da er det mye som sier deg selv.

I vår faste artikkelserie "Jeg og min MC" har vi denne gangen gjestet Stein Arild Øye, en nybakt pappa fra Hjelmeland. Stein Arild trives godt både i Holy Riders og på racingbanen hvor han konkurrerer med både en Yamaha R6 og R1. – Jeg er en dårlig vinner, hevder Stein Arild.

«Gutta på tur» er tilbake, og denne gangen la de ut på tur i etterdønningene av orkanen Agnes. En opplevelse som sent vil glemmes med strabasiøse utfordringer midt på natta.

MOT ØST Del 2. Vi fortsetter ferden sammen med Edi Alic mot øst. Denner gangen er det landene som ender på «stan» som står for tur. Det vil si; "Stanene".

Dette er noe av det vi har å by på i nummer 3-21. Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun kr 599 for 10 nummer. Klikk her eller gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

MC-avisa kan også kjøpes i løssalg. Klikk her for å søke opp utsalgssteder nær deg.

Annonse
Annonse