ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny utgave av MC-avisa i salg nå

Vinteren er over oss, men fortvil ikke! Snart er det vår og en helt ny MC-sesong venter på oss. Kort ned ventetiden med godt lesestoff. I denne utgaven har vi som vanlig mye spennende. Her er noe av det vi har å by på i MC-avisa nummer 2-21:

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst: Oddbjørn Myklebust.

Flere av de store produsentene har sluppet nye modeller nå på nyåret; Harley-Davidson, Indian, KTM, Triumph, Suzuki og Husqvarna. Vi har sett litt nærmere på nyhetene, og det er virkelig mye tøft i vente.

Artic Circle Raceway har holdt på i over 25 år, noe som betyr jubileum. Jarl Hole har laget en artikkel om Road Racing-banen som kan kjøres døgnet rundt om sommeren.

Prisene på motorsykler har det vært en del usikkerhet rundt på grunn av nye avgifter. Heldigvis har avgiftene gått ned og i dette nummeret får du de oppdaterte prisene.

Kyrre Hagen fikk anledning til å teste BMW S 1000 XR i fjor før vinteren kom. En sykkel han liker svært godt. Høy oppreist førerposisjon, lav vekt, 165 hestekrefter og 17 tommers hjul. Med andre ord, svært høy FUN-faktor.

Jon Asgeir Lystad er MC-avisas ekspert på lettvekt. I dette nummeret gir han oss en oversikt over de 10 mest solgte modellene. I tillegg har han en artikkel om Husqvarnas nye Svartpilen 125.

I vår populære serie "Jeg og min MC" har vi denne gangen et møte med Kristen Mathias Hyrve. En pensjonist som betegner seg selv som selvgående, men kjerringstyrt.

Mange hadde lange MC-turer innenlands i fjor, noen helt til Nordkapp. En at de som la ut på langtur var Egil Sjo fra Bryne på Jæren. Han kjørte Bryne–Nordkapp tur/retur på en BSA fra 1947. Historien får du her.

MC-avisa er opptatt av trafikksikkerhet, og vår mann på det feltet er Jarl Hole. Han har laget en artikkel om temaet. Viktig lesning i forkant av en ny MC-sesong.

MOT ØST. Dette er en artikkelserie som tar for seg en reise som startet i Lyngdal og endte i Indonesia. I seks nummer skal vi følge Edi Alic fra Lyngdal som reiste ut i verden på MC med enveisbillett. Her blir det mye spennende lesestoff, særlig for deg som går med en eventyrer i magen.

Kjenner du til JAWA? For den eldre garde er dette et velkjent MC-merke, særlig innen Speedway-miljøet. Men eksisterer de fortsatt? Joda, det gjør de, i India. Vår medarbeider Tore Huseby har sett litt på saken.

Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun kr 599 for 10 nummer. Klikk her eller gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

MC-avisa kan også kjøpes i løssalg. Klikk her for å søke opp utsalgssteder nær deg.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse