ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ny Triumph Thruxton / Thruxton R

Vi har ventet lenge, lyttet til rykter, sett uklare spionbilder - men nå kan vi vise hvordan de virkelig ser ut! Nye Thruxton er virkelig ny - fra bunnen og opp. Motoren er en 1200 ccm parallelltwin med balanseaksler og 8 ventiler. Veivakselen er lettere enn på de andre Bonneville modellene og Thruxton har også fått egen luftboks. Sykkelen er sterk - 120 Nm leveres allerede ved 4950 omdr.! Den nye motoren har stylingelementer fra klassiske Triumph motorer og en lydpotte på hver side er vippet fr

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Vi har ventet lenge, lyttet til rykter, sett uklare spionbilder - men nå kan vi vise hvordan de virkelig ser ut! Nye Thruxton er virkelig ny - fra bunnen og opp.

Motoren er en 1200 ccm parallelltwin med balanseaksler og 8 ventiler. Veivakselen er lettere enn på de andre Bonneville modellene og Thruxton har også fått egen luftboks. Sykkelen er sterk - 120 Nm leveres allerede ved 4950 omdr.! Den nye motoren har stylingelementer fra klassiske Triumph motorer og en lydpotte på hver side er vippet frekt oppover for å understreke caféracerpreget. Motoren er vannkjølt og sies å være meget gjerrig på drivstoff. Gassen kontrolleres med RBW og der er tre Ride Modes. Traction Control og slipper clutch er også på plass. Instrumentpanelet er klassisk med to analoge klokker ved siden av hverandre, kombinert med integrerte digitale vinduer. LED lykten bak har sterke likhetstrekk med den klassiske Lucas baklykten.

Thruxton R er den best utstyrte av de to - den har Øhlins demper bak, Øhlins gaffel og Brembo bremser med radialmonterte kalipere.

Det sies ingenting om effekten, men basert på momentet ville vi tippe i området rundt 120 hester. Med den nye Thruxton har Triumph gjort sykkelen mange hakk mer moderne, gitt den ytelse som er navnet verdig og et utseende som er mer retro enn noensinne.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse